Droga do zwycięstwa - part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Droga do zwycięstwa - part 2

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Szczerze mowiac to brakuje mi pewnosci i wiary w siebie:-) gram na demo, wszystko idzie cacy, wychodze na plus a mimo to na real uwazam ze jeszcze za cienki jestem. Gram w oparciu o price action na d1 i uwazam ze po prostu mam szczescie. Nie mam spisanego ani trading planu ani nic. Cala moja wiedza jest tylko w glowie i mysle ze to jest malo profesjonalne:-) mimo iz jakos idzie:-) czasem nawet chcialem sie zabrac do tego zeby owy trading plan napisac ale konczylo sie na tym ze nie wiedzialem co w nim napisac:-) co Marcin o tym sadzisz? A moze cos doradzisz?

z_doskoku
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: z_doskoku »

zaccny pisze:Heh jak patrze na Twoje podsumowania to wraca mi wiara w to ze jak sie chce to mozna:-) przedemna jeszczeluga droga ale mam nadzieje ze tez mi sie uda:-) pozdrawiam i gratuluje wyniku:-)

heh ludzie troche dystansu do tego swiata internetu.Czy sa jakies przeslanki zeby wierzyc w te wyniki. Wiadomo jest to mozliwe ze Klon ma te wyniki.Udowodnione,zweryfikowane mie sa.zara zacznie sie nagona wyznawcow Klona-jak mozna,chlop robi swietna robote a tu polaczek zazdrosci.widze swietna robote autora,wielki szacun, kosztuje kupe pracy prowadzic tak skrupulatnie dziennik. nie ma co sie ekscytowac wynikami dopoki nie ma myfxbooka albo cos w tym stylu.stratne transakcje wrzuca, ok, rożne ludzie mają sposoby by sie uwiarygodniac.było demo podpiente przez chwile to o ile pamietam szybko padlo, wyskoczy zaraz ze do testow, ok, ale to jedyna weryfikacja byla.Nie wiemy czy transakcje na screanach sa wszystkimi jakie byly zawarte, czy wogole byly zawarte. pytanie po co mialby sciemniac tez ma milion odpowiedzi.pisal o ujawnieniu systemu-ludzie przeciez juz sledzac watek i zakladajac ze transakcje sa prawdziwe widac jak na dloni ze system jest mega UZNANIOWY. jesli to wszystko prawda to sukces jest w nim samym a nie na papierze. pozdro i dystansu...klon bez urazy
eot nie wdaje sie w zadna polemike, moje zdanie i tyle.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Obrazek
upload pics

TP na 32270.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ScarFace
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ScarFace »

z_doskoku pisze:
zaccny pisze:Heh jak patrze na Twoje podsumowania to wraca mi wiara w to ze jak sie chce to mozna:-) przedemna jeszczeluga droga ale mam nadzieje ze tez mi sie uda:-) pozdrawiam i gratuluje wyniku:-)

heh ludzie troche dystansu do tego swiata internetu.Czy sa jakies przeslanki zeby wierzyc w te wyniki. Wiadomo jest to mozliwe ze Klon ma te wyniki.Udowodnione,zweryfikowane mie sa.zara zacznie sie nagona wyznawcow Klona-jak mozna,chlop robi swietna robote a tu polaczek zazdrosci.widze swietna robote autora,wielki szacun, kosztuje kupe pracy prowadzic tak skrupulatnie dziennik. nie ma co sie ekscytowac wynikami dopoki nie ma myfxbooka albo cos w tym stylu.stratne transakcje wrzuca, ok, rożne ludzie mają sposoby by sie uwiarygodniac.było demo podpiente przez chwile to o ile pamietam szybko padlo, wyskoczy zaraz ze do testow, ok, ale to jedyna weryfikacja byla.Nie wiemy czy transakcje na screanach sa wszystkimi jakie byly zawarte, czy wogole byly zawarte. pytanie po co mialby sciemniac tez ma milion odpowiedzi.pisal o ujawnieniu systemu-ludzie przeciez juz sledzac watek i zakladajac ze transakcje sa prawdziwe widac jak na dloni ze system jest mega UZNANIOWY. jesli to wszystko prawda to sukces jest w nim samym a nie na papierze. pozdro i dystansu...klon bez urazy
eot nie wdaje sie w zadna polemike, moje zdanie i tyle.
Jakkolwiek byś sie z góry ubezpieczał co do wysunięcia potencjalnych kontrargumentów to powiem tobie ze podsumowanie twojej wypowiedzi jest proste bez potrzeby głębszej wnikliwości, zazdrościsz i tyle. Może nie samych wyników tylko uznania na które sobie Marcin zapracował! W innym wypadku nawet jeśli byś prezentował zdanie które przedstawiłeś zachowałbyś je do siebie. Podejrzewam że chciałeś specjalnie podkopać Marcina wiarygodność, zasiać ziarno wątpliwości. Z charakteru prowadzenia Marcina dziennika nie widzę żeby zależało mu na udowadnianiu czegokolwiek. Raczej na utrzymaniu dyscypliny. Musiałem wyrazić swoją opinie, bo jak jest potrzeba linczowania kogoś to się zlatuje 10 chętnych a jak trzeba naprostować czyjeś wypowiedzi i przedstawić je w innym świetle to z reguły brakuje chętnych. I jeszcze rejestrować ci się chciało specjalnie żeby to napisać.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2012, 13:02 przez ScarFace, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Dołożyłem L po 31790 tp bez zmian.
No pain - No gain

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Zamykam jedną pozycję na małej stracie - druga czeka na lepsze czasu lub SL.
No pain - No gain

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

czeesc Marcin...

tez mam LL ale poziom 1.3186 - 1,3182 jest wciaz odrzucany przez cene... tak jakby komuus zalezalo aby nie poszlo wyzej....

spojrzyj sobie na Gold na D1 wczoraj cena zrobila Pin Bara (pozytywnego ) ktory odbil sie od S/R bardzo waznego , cena jakby wraacala do 1693 $ i moze by sie odbila stamtad....
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Chyba czas na przerwę świąteczną - moja L od 31781 i znowu weszła w minus.
No pain - No gain

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

klonmarcin pisze:Chyba czas na przerwę świąteczną - moja L od 31781 i znowu weszła w minus.
ja mam od 1.3166 ale sa na BE +1pipka

mam tez SS na aud/usd

i czekam na zlotku na 50% Pina i wejde w LL chyba jak wsio bedzie dookola wpozio..:)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Ja bym się jeszcze wstrzymał z zamykaniem eLek. Wygląda mi to na podobny scenariusz jak 26 listopada. Skok w górę zaczął się dopiero o 18-tej. Można zostawić stopa i poczekać do wieczora. Z TP tuż przed 1,32 to słuszna zapłata.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

ODPOWIEDZ