fajnynick21 pisze:tomekJHM pisze:TYLKO ZE MNĄ TRZEPANIE LESZCZA Z KASY,TYLKO JA JESTEM NAJWIĘKSZYM DEBILEM I WIEŚNIAKIEM
YO CWANIACZKU BUJAJ SIĘ
CZASEM WARZYWNEGO POCZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, ALE CHYBA MASZ ZA MAŁO PAMIĘCI POD DEKLEM.
Chyba komuś wcieło DEPO
Nikt Ci nie kazał grać pod moją AT. JAk nie ustawiłes SL i oddałeś całe depo to Ty jestes debilem a nie ja który próbuje wyprognozować rynek.
Ale beka z tym trzepaniem. Ilu to już wytrzepałeś konto i czy tylko konto

?
EnergyMustFlow pisze:
Chyba komuś wcieło DEPO
Nikt Ci nie kazał grać pod moją AT. JAk nie ustawiłes SL i oddałeś całe depo to Ty jestes debilem a nie ja który próbuje wyprognozować rynek.
Kilka Twoich wypowiedzi mogło sugerować, że znasz się na rzeczy i dajesz "sygnał" na zajęcie pozycji.
No z całą pewnością, były irracjonalne i głupie, a autor posługując się "trzepaniem", swoim avatatem i nickiem równie mocno wzbudzał zaufanie.
Dużo tutaj takich co trolują, bo i ta niby blondynka i ten z psychiatryka...
Warto by było sprawdzić czy przypadkiem nie ma podwójnego konta jak reszta.
Szkoda, że tak niewielu zostało co coś jeszcze mądrzejszego powiedzą i wrzucą jakąś analizę.
To chyba tylko Zeuss został i Niemiaszek wrzuca poziomy i newsy.
A Tomkowi dobrze odpowiedział, bo chciał pójść na łatwe, i robił co mu pisali.
http://forex-nawigator.biz/forum/humor- ... ml#p537707
Tak swoją drogą, to i tu tak robią ludzie i analitycy próbują grać pod prąd jak wszystko jest jasne i klarowne.
Pytam się po co?? Cóż za Evil się za tym kryje?
Chcą, aby inni potracili depo bo im nie wyszło?
Podstawowa i pierwsza zasada brzmi: "Nie graj wbrew trendowi".
Hodis pisze:Wiem panowie, że to napewno nie jest profesjonalna analiza, ale.. Mógłby ktoś na to zerknąć i ocenić

Good, good, tylko, iż na W1 masz to samo, głowa na D1 to prawe ramie W1.