Powod dla ktorego otwierales pozycje jest nadal aktualny?fmichal pisze:Czy ktoś ma otwartą pozycję na złocie? zamykacie w tej konsolidacji czy trzymacie do poniedziałku?
DayTrading: Piątek 14.12.2012
- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
Cel osiągnięty MC
Nagłe załamanie nerwowe, trauma i sesja u psychologa.
Jakoś z tego wyjdę w końcu straciłem 30 eurosków na mikrolotach
Cenna lekcja na przyszłość ( nie napalać się jak szczerbaty na suchary )
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu

Nagłe załamanie nerwowe, trauma i sesja u psychologa.

Jakoś z tego wyjdę w końcu straciłem 30 eurosków na mikrolotach

Cenna lekcja na przyszłość ( nie napalać się jak szczerbaty na suchary )

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu

już nie,ZielonaMgielka pisze:Powod dla ktorego otwierales pozycje jest nadal aktualny?fmichal pisze:Czy ktoś ma otwartą pozycję na złocie? zamykacie w tej konsolidacji czy trzymacie do poniedziałku?
Zapytam z ciekawości bardziej doświadczonych, jeśli nastąpi taki numer jak dzisiaj tj. złe wejście, jak można minimalizować stratę: czekać na zwrot rynku czy zamykać otwarte pozycje.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Mpapiez pisze:Zobaczymy. W każdym bądź razie to nie jest miejsce na kupywanie.ZielonaMgielka pisze:Chyba kiepski feed u brokera. Nigdzie u siebie takiej luki nie widze.Mpapiez pisze:Luka na edku.
Jesli edek obiera kierunek na mocnym momentum w piatek po 16:00 to przewaznie kontynuje tak do konca sesji.
Ja myślę o esce do 1.3115
A jednak statystyka robi swoje

Duza czescia piatkowego order-flowu sa zamykane zlecenia na weekend. W tym wypadku sa to w wiekszosci zlecenia sprzedazy otwierane od poniedzialku ktore nie mialy mozliwosci rozladowac sie na proficie.
Zwracam honorZielonaMgielka pisze:
A jednak statystyka robi swoje
Duza czescia piatkowego order-flowu sa zamykane zlecenia na weekend. W tym wypadku sa to w wiekszosci zlecenia sprzedazy otwierane od poniedzialku ktore nie mialy mozliwosci rozladowac sie na proficie.

No i ta luka mnie w hooya zrobiła.
masz racje wzrosty następują kilka minut przed pełną godziną
- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p538605
Ano widzieli: http://tinyurl.com/c6ofee8
Jak ktoś powiedział: sky is the limit
Powodzenia

Ano widzieli: http://tinyurl.com/c6ofee8

Jak ktoś powiedział: sky is the limit
Powodzenia

Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 18:15 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dobrze wiedziec ze jestem brany za amatora LOL... w koncu mam 2012 jako date otwarcia kontafmichal pisze:już nie,ZielonaMgielka pisze:Powod dla ktorego otwierales pozycje jest nadal aktualny?fmichal pisze:Czy ktoś ma otwartą pozycję na złocie? zamykacie w tej konsolidacji czy trzymacie do poniedziałku?
Zapytam z ciekawości bardziej doświadczonych, jeśli nastąpi taki numer jak dzisiaj tj. złe wejście, jak można minimalizować stratę: czekać na zwrot rynku czy zamykać otwarte pozycje.

Jesli powod dla ktorego wszedles jest nie aktualny to co jeszcze robisz w tej pozycji?

Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 18:18 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.
fmichal pisze:
ustawiac SL !
wytchnienie na edku po 18:30