Gratuluje tych shortow. Na miescie jest pewnie duzo malych kasyn gdzie rownie dobrze mozna zutylizowac pieniadze
DayTrading: Piątek 14.12.2012
- ZielonaMgielka
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
Takie sa wlasnie plytkie piatki 
Gratuluje tych shortow. Na miescie jest pewnie duzo malych kasyn gdzie rownie dobrze mozna zutylizowac pieniadze
właśnie tak też pomyślałemfmichal pisze:demo?speedpips pisze:Tniemy stopy a ja shorta pakuje !!!
to już czwarty
ciekawe dokąd dojadą myślicie że 3150 realne ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
-
Mpapiez
i eseczka %-) - teraz jest miejsce.
Oczywiście ciasny SL, bo może walić jeszcze do góry ale wątpie.
Oczywiście ciasny SL, bo może walić jeszcze do góry ale wątpie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trzeba było się posłuchać a nie śmiać.Nowy123 pisze:trav pisze:Ostatnia szansa na wejście w longa po dobrej cenie.![]()
![]()
![]()
![]()
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Linia trendu długoterminowego została przebita więc chyba kierunek znany na godzinowych możemy zaobserwować co najwyżej korektę, takie moja subiektywna opinia
- fajnynick21
- Gaduła

JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
Nie grasz, nie wygrasz
Pisałem wczoraj i dzisiaj że w tym tyg. rynek robi na opak... w zeszłą niedzielę jak ruszała giełda wszyscy mówili że dalej lecimy na dół, a poszedł wał i L-kowicze robili kasęfajnynick21 pisze:JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
trav pisze:Trzeba było się posłuchać a nie śmiać.Nowy123 pisze:trav pisze:Ostatnia szansa na wejście w longa po dobrej cenie.![]()
![]()
![]()
![]()
ja sie usmiecham bo pisalem ze nie zamkna 1 h pod MA50 caly czas L
snikers_m pisze:Pisałem wczoraj i dzisiaj że w tym tyg. rynek robi na opak... w zeszłą niedzielę jak ruszała giełda wszyscy mówili że dalej lecimy na dół, a poszedł wał i L-kowicze robili kasęfajnynick21 pisze:JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
Zgadywać każdy może jak to było masz 50/50 że trafisz kierunek, jeśli jesteś w stanie uargumentować swoją prognozę i staje się ona rzeczywistością to jesteś gość.
dobrze signal wylukalesNowy123 pisze:
ja sie usmiecham bo pisalem ze nie zamkna 1 h pod MA50 caly czas L