Gratuluje tych shortow. Na miescie jest pewnie duzo malych kasyn gdzie rownie dobrze mozna zutylizowac pieniadze

właśnie tak też pomyślałemfmichal pisze:demo?speedpips pisze:Tniemy stopy a ja shorta pakuje !!!
to już czwarty
Trzeba było się posłuchać a nie śmiać.Nowy123 pisze:trav pisze:Ostatnia szansa na wejście w longa po dobrej cenie.![]()
![]()
![]()
![]()
Pisałem wczoraj i dzisiaj że w tym tyg. rynek robi na opak... w zeszłą niedzielę jak ruszała giełda wszyscy mówili że dalej lecimy na dół, a poszedł wał i L-kowicze robili kasęfajnynick21 pisze:JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
trav pisze:Trzeba było się posłuchać a nie śmiać.Nowy123 pisze:trav pisze:Ostatnia szansa na wejście w longa po dobrej cenie.![]()
![]()
![]()
![]()
snikers_m pisze:Pisałem wczoraj i dzisiaj że w tym tyg. rynek robi na opak... w zeszłą niedzielę jak ruszała giełda wszyscy mówili że dalej lecimy na dół, a poszedł wał i L-kowicze robili kasęfajnynick21 pisze:JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
dobrze signal wylukalesNowy123 pisze:
ja sie usmiecham bo pisalem ze nie zamkna 1 h pod MA50 caly czas L