DayTrading: Piątek 14.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
najlepsze szkolenie to obserwacja wykresu ceny
- ForexTig3r
- Maniak
Spadki próbowały następować od wczoraj aż do dziś godz. 14:30, nic z tego, a więc kierunek jest tylko jeden.
To dlatego, iż długoterminowy kierunek został już wcześniej wyznaczony.
Do tego korelacja m.in. z EUR JPY.
To dlatego, iż długoterminowy kierunek został już wcześniej wyznaczony.
Do tego korelacja m.in. z EUR JPY.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Obserwuje od 1,5 roku i chyba ciagle mam klapki na oczach bo cena mnie w konia robi - nie nie zaliczyłem dzis MC kwoli ścisłościMacunaima pisze:najlepsze szkolenie to obserwacja wykresu ceny

'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
- ForexTig3r
- Maniak
Nie, raczej na przyśpieszenie wzrostów.fmichal pisze:Jeśli przebijemy opór 1.3170 to można w następnym tygodniu liczyć na spadki ?
To jest 5 Fala D1.
Hmm, a na W1 to 3 idzie

Zasięg 1.4
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 18:48 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Swoja drogą ciekawe czy zrobią taką lukę po weekendzie jak w zeszłym tygodniu ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
mam podobnie, na poczatku tygodnia wewnetrzny glos mi mowil RGR ale ze jestem poczatkujacy a tutaj tyle uzytkownikow z tyloma postami uparcie o S kach caly tydzien.. wstrzymalem sie, wniosek trzeba byc soba konsekwentnieHodis pisze:Czyli mój RGR się sprawdził.. szkoda, że sam sobie nie zaufałem..
opisywałem kiedyś jak działają formacje harmoniczne ,D1 H4 I H1 działają jako formacje nadrzędne niższe tf są to formacje podrzędne
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec
MERLIN pisze:Dzień dobry, eddek formacja nadrzędna harmoniczna
Witaj MERLIN
Napisałeś formacja nadrzędna harmoniczna, względem czego/jakiej figury nadrzędna? Muszę chyba w końcu nauczyć się tych formacji harmonicznych

Pozdrawiam
Już nieaktualne, uprzedziłeś mnie o minutę

"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
wtf na eu teraz?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- ForexTig3r
- Maniak
Mówiłem, że ją kocham do marca mam wakacjeNowy500 pisze:wtf na eu teraz?

Jakby ktoś byl tak miły i powiedział mi ile fala 3 ma zwykle fibo 1?
168% to jest ponad 1.5, na MN1 jest konsola będzie 1.6 moim zdaniem na 5.
Dolara psują jak się da, a kryzys w € dał sygnał na nowe szczyty.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 19:12 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线