Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Czy ktoś wie dlaczego platforma demo dukasa nie chce się załadowac po wpisaniu loginu i hasła ? Nic się nie zawiesza, nie wyskakuje żaden błąd. Wyczyszczenie pamięci javy nic nie daje.
Miałem tak wiele razy. Włączasz i nic. Reinstalacja + wykasowanie wszystkiego pomagała. Nie mam pojęcia o co z tym chodzi miałem tak i na XP przy live. I przy Windows7 przy demo.malsehen pisze:Czy ktoś wie dlaczego platforma demo dukasa nie chce się załadowac po wpisaniu loginu i hasła ? Nic się nie zawiesza, nie wyskakuje żaden błąd. Wyczyszczenie pamięci javy nic nie daje.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Reinstalacja ? ale przecież platformy dukasa się nie instaluje, tylko ściąga tą ikonkę javy i z niej się startuje, nawet sprawdziłem w "usuń programy", nie mam nic od dukasa. Tylko plik w dokumentach siedzi, chyba że to mam usunąć.
Platforma Dukasa mimo że nie instalujesz, zapisuje ci wszystko w odpowiednim folderze, ustawienia, szablony itd.
Usunąłem ten plik, jednak to nic nie pomogło. Trudno może jeszcze się uda.
Wywal wszystkie pliki od dukasa - zobacz w opcjach gdzie je skladuje.
Jeśli to nie pomoże, przeinstaluj jave.
Jeśli to nie pomoże, przeinstaluj jave.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Niestety to strasznie wkurzający problem. Skąd się bierze kiedyś nikt w Dukasie nie był w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Może teraz już jest rozwiązanie. Nie będę wywarzał otwartych drzwi bo jakiś czas już u nich nie tradowałem osobiście. Jak nie to skontaktuję się z samego rana z nimi i spróbuję to wyjaśnić.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam, nie wiem czy ktoś o tym wspominał, wiec na stronie Dukasa http://www.dukascopy.com/fxcomm/ jest zapowiedz aplikacji Visual JForex do tworzenia automatów. Zobaczymy jakie możliwości będzie mieć ta "zabaweczka" 

Miałem to samo teraz loguje się bezpośrednio ze stronki,więcej roboty ale nie mam już nerwów na mieszanie z instalacjami .
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dzieki za niusa. Moze uda mi sie w koncu stworzyc robota do zarzadzania pozycjaTorro pisze:Witam, nie wiem czy ktoś o tym wspominał, wiec na stronie Dukasa http://www.dukascopy.com/fxcomm/ jest zapowiedz aplikacji Visual JForex do tworzenia automatów. Zobaczymy jakie możliwości będzie mieć ta "zabaweczka"