Prawdopodobnie tak jak na JForex, wystarczy je "oddokować", a potem "zamknąć" i wtedy dany wykres trafia na koniec listy. Wiem, że to małowygodne ale sugestia dot. opcji przesuwania ich ręcznie była już zgłaszana więc to kwestia czasu oraz kolejnych aktualizacji...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Podajcie mi proszę gdzie domyślnie instaluje się JForex?
Otworzyłem sobie wczoraj konto demo i zainstalowałem platformę. Wszystko przebiegło OK i po zalogowaniu troszkę sobie potestowałem.
Niestety nie widzę gdzie jest platforma ... tzn jak ja mam to uruchomić ponownie po zamknięciu ??
Nigdzie nie ma skrótu, nie mam nic w zainstalowanych programach, nie mogę namierzyć tego fizycznie na dysku a ponowna instalacja kończy się błędem zaraz po odpaleniu instalki (błąd wskazuje jakby nie mógł połączyć się z serwerem gdzie jest plik).
Jakieś pomysły ?
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
guccon, wchodzisz na strone dukasa http://www.dukascopy.com/swiss/english/forex/jforex/ i zawsze odpalasz platforme przez klikanie na ten link.
ps. jako ciekawostka dodam ze Twoje ustawienia platformy zapisuja sie w moje dokumenty/Jforex
ps. raposo gdzies tam pisal ze mozna zrobic plik z notatnika i zachowac go na pulpit. Klikajac w niego bedzie odpalal platforme za ciebie, ale byly tam jakies niedogodnosci w razie uaktualniania platformy. (jesli dobrze pamietam)
ps2. demo moze nie dzialac w weekend. Jak bedziesz mial bledy to sprobuj uruchomic w poniedzialek rano.
Opis jak utworzyć sobie skrót (nawet taki, który automatycznie będzie Cię logował na Twoje konto) znajduje się w naszej instrukcji obsługi JForex (do pobrania w dziale Download na naszej stronie). Gorąco zachęcam do zapoznania się z nią, bo na pewno wyjaśni także inne wątpliwości.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)