DayTrading: Środa 12.12.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Sentyment EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 gru 2012, 22:47

Wzrost
21
34%
Bez zmian
6
10%
Spadek
35
56%

Liczba głosów: 62

menago
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 12.12.2012

Nieprzeczytany post autor: menago »

atlanticos pisze:
Nowy123 pisze:patrze na Kiwi na D1 to blizej korekty nize dalszej jazdy szczegolnie ze sa w strefie podazowej
kiwi na D1 ma 8 swiec byczych z rzedu...kiedy jak nie teraz ta korekta

a ja mam l-ke ,ktora zarabia ,nowy pisales rano o korekcie,a kiwi i tak szlo do gory,tez sie ustawiaja pod fed,a jak patrze na ichimoku,to strefa podazowa jest tylko na m1,na reszcie interwalow jestesmy grubo ponad chmurami
po co czekac, trend is your friend
no i kiwi na sesji euro leci razem z edkiem w jednym kierunku
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 11:25 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:
Nowy123 pisze:patrze na Kiwi na D1 to blizej korekty nize dalszej jazdy szczegolnie ze sa w strefie podazowej
845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nowy123 pisze:
atlanticos pisze:
845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1
wiem,ja dzisiaj nie patrze na oscylatory bo moga klamiac ,jak w poniedzialek dwa tygodnie temu na edku,od rana gdy pisales o korekcie ja juz mam 700 punktow,teraz 550,ale bylo 680,takze mam miejsce na wylaczenie l-ki
no i jak edek sie przebije,to kiwi nastepny lekki przystanek na 0,85749 tam wychodzi mi fibo 423,6,teraz walczymy z 261,8
a edek tez pod oporem

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

patrze na Kiwi na D1 to blizej korekty nize dalszej jazdy szczegolnie ze sa w strefie podazowej[/quote]

kiwi na D1 ma 8 swiec byczych z rzedu...kiedy jak nie teraz ta korekta[/quote]

845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1[/quote]
wiem,ja dzisiaj nie patrze na oscylatory bo moga klamiac ,jak w poniedzialek dwa tygodnie temu na edku,od rana gdy pisales o korekcie ja juz mam 700 punktow,teraz 550,ale bylo 680,takze mam miejsce na wylaczenie l-ki
no i jak edek sie przebije,to kiwi nastepny lekki przystanek na 0,85749 tam wychodzi mi fibo 423,6,teraz walczymy z 261,8
a edek tez pod oporem[/quote]

na edku 2 tygodnie temu pisalem i byla korekta wiec o co chodzi tu nie watek long term :mrgreen: :mrgreen:

menago
Pasjonat
Pasjonat

kiwi na D1 ma 8 swiec byczych z rzedu...kiedy jak nie teraz ta korekta[/quote]

845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1[/quote]
a edek tez pod oporem[/quote]

na edku 2 tygodnie temu pisalem i byla korekta wiec o co chodzi tu nie watek long term :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
no tak,ale na w1 bylo z wybicie z trojkata,to cena wiesz jaki ma zasieg
poniedzialek to ten w ktorym czekalismy wszyscy na korekte na edku w okolicach 1,27800,a on poszedl o 100 pipek wyzej ,pomimo tego ze wszystkie oscylatory wskazywaly wykupke
po co mam walczyc z trendem,ty czekasz na korekte ,a ja juz zarabiam na mojej l-ce
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 11:43 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martell
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: martell »

Nikt nie bierze pod uwagę tego, że działania FEDu nie będą tak mocne, jak się oczekuje, bo sytuacja gospodarki poprawiła się ostatnio i to umocni dolara? Wieczorem może być spadek i to spory. A jeśli okaże się, że decyzje podjęte przez FED będą zgodne z oczekiwaniami, to jest to już w cenie. Co nie znaczy, że spekulacji nie będzie.

menago
Pasjonat
Pasjonat

martell pisze:Nikt nie bierze pod uwagę tego, że działania FEDu nie będą tak mocne, jak się oczekuje, bo sytuacja gospodarki poprawiła się ostatnio i to umocni dolara? Wieczorem może być spadek i to spory. A jeśli okaże się, że decyzje podjęte przez FED będą zgodne z oczekiwaniami, to jest to już w cenie. Co nie znaczy, że spekulacji nie będzie.
moze byc,tak jak piszesz,tylko teraz juz na l-kach sie zarabia,kupuj plotki i....
,jak bedzie nie taki dodruk,to przejde na -eski,ale teraz lki zarabiaja

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

martell pisze:Nikt nie bierze pod uwagę tego, że działania FEDu nie będą tak mocne, jak się oczekuje, bo sytuacja gospodarki poprawiła się ostatnio i to umocni dolara? Wieczorem może być spadek i to spory. A jeśli okaże się, że decyzje podjęte przez FED będą zgodne z oczekiwaniami, to jest to już w cenie. Co nie znaczy, że spekulacji nie będzie.
ja biore to pod uwage i dzis moze byc ale rozczarownie :) a napewno sprzedawanie faktow

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nowy123 pisze:
ja biore to pod uwage i dzis moze byc ale rozczarownie :) a napewno sprzedawanie faktow
dokladnie,a teraz trzeba sie nachapac

-- Dodano: 12 gru 2012, 12:54 --
menago pisze:
Nowy123 pisze:
dokladnie,a teraz trzeba sie nachapac
edek ejek i kiwi ,dzisiaj bardzo duzo juz daly pipsow,a ile jeszcze dadza??/?
do 18 napewno troche jeszcze wejdzie,a na oscylatory dzisiaj mam narazie wyjeb.......

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 12:04 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany