h1,h4 ?ForexTig3r pisze:Coraz słabiej cel 3040 i spadamy.
DayTrading: Środa 12.12.2012
Re: DayTrading: Środa 12.12.2012
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
ForexTig3r pisze:Coraz słabiej cel 3040 i spadamy.
mozliwe,ale do tego czasu ,mozna zarobic
dobrze, na eurusd wykresie w1 jesteśmy w trendzie spadkowym. Cena jest blisko długoterminowej linii trendu.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 12:10 przez fmichal, łącznie zmieniany 1 raz.
-- Dodano: śr 12-12-2012, 13:04 --
no i jak edek sie przebije,to kiwi nastepny lekki przystanek na 0,85749 tam wychodzi mi fibo 423,6,teraz walczymy z 261,8
a edek tez pod oporem[/quote]
na edku 2 tygodnie temu pisalem i byla korekta wiec o co chodzi tu nie watek long term
[/quote]
no tak,ale na w1 bylo z wybicie z trojkata,to cena wiesz jaki ma zasieg
poniedzialek to ten w ktorym czekalismy wszyscy na korekte na edku w okolicach 1,27800,a on poszedl o 100 pipek wyzej ,pomimo tego ze wszystkie oscylatory wskazywaly wykupke
po co mam walczyc z trendem,ty czekasz na korekte ,a ja juz zarabiam na mojej l-ce[/quote]
ja nie czekam na korekte tylko czekam na okazje do zarobku teraz na S bardziej niz na L widzac wykres nie patrze na W1 bo ten "trojkat" to dla mnie żaden trojkat patrze co widze na h4 i D1 strefe oporowa plus wykupienie
h1 na edku zasieg wykonany z konsoli szerokowsc konsoli zaliczone[/quote]
wiem,ja dzisiaj nie patrze na oscylatory bo moga klamiac ,jak w poniedzialek dwa tygodnie temu na edku,od rana gdy pisales o korekcie ja juz mam 700 punktow,teraz 550,ale bylo 680,takze mam miejsce na wylaczenie l-kiNowy123 pisze:845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1menago pisze:kiwi na D1 ma 8 swiec byczych z rzedu...kiedy jak nie teraz ta korektaNowy123 pisze:patrze na Kiwi na D1 to blizej korekty nize dalszej jazdy szczegolnie ze sa w strefie podazowej
no i jak edek sie przebije,to kiwi nastepny lekki przystanek na 0,85749 tam wychodzi mi fibo 423,6,teraz walczymy z 261,8
na edku 2 tygodnie temu pisalem i byla korekta wiec o co chodzi tu nie watek long term

poniedzialek to ten w ktorym czekalismy wszyscy na korekte na edku w okolicach 1,27800,a on poszedl o 100 pipek wyzej ,pomimo tego ze wszystkie oscylatory wskazywaly wykupke
po co mam walczyc z trendem,ty czekasz na korekte ,a ja juz zarabiam na mojej l-ce[/quote]
ja nie czekam na korekte tylko czekam na okazje do zarobku teraz na S bardziej niz na L widzac wykres nie patrze na W1 bo ten "trojkat" to dla mnie żaden trojkat patrze co widze na h4 i D1 strefe oporowa plus wykupienie
h1 na edku zasieg wykonany z konsoli szerokowsc konsoli zaliczone[/quote]
wiem,ja dzisiaj nie patrze na oscylatory bo moga klamiac ,jak w poniedzialek dwa tygodnie temu na edku,od rana gdy pisales o korekcie ja juz mam 700 punktow,teraz 550,ale bylo 680,takze mam miejsce na wylaczenie l-kiNowy123 pisze:845 i knot na 870 plus mocne wykupienie na wszyskich oscylatorach na D1menago pisze:kiwi na D1 ma 8 swiec byczych z rzedu...kiedy jak nie teraz ta korektaNowy123 pisze:patrze na Kiwi na D1 to blizej korekty nize dalszej jazdy szczegolnie ze sa w strefie podazowej

ja nie czekam na korekte tylko czekam na okazje do zarobku widzac wykres nie patrze na W1 bo ten "trojkat" to dla mnie żaden trojkat patrze co widze na h4 i D1 strefe oporowa plus wykupienie
h1 na edku zasieg wykonany z konsoli szerokowsc konsoli zaliczone
-- Dodano: śr 12-12-2012, 13:04 --

h1 na edku zasieg wykonany z konsoli szerokowsc konsoli zaliczone[/quote][/quote]
\oki,to wszedles w eske?mozesz pokazac mi ta strefe?bo u siebie jej nie widze,tylko ta co pisalem o 261,8,a swieczka na h4 zamknela sie na wysokosci swieczki z w1 z 12 lutego tego roku
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 12:09 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
świeczki spadkowej jeszcze nie widac na H1

mango może nauczyłbyś się w końcu cytować, bo stron na forum zabraknie i nie sposób tego czytać
mango może nauczyłbyś się w końcu cytować, bo stron na forum zabraknie i nie sposób tego czytać
zeus,na jakiej platformie dzialasz?
jeśli następy szczyt na edku będzie niższy (h1) to szykuje się s-ka do 1.2970. Nie koszę po 100 pipsów ale z 3:1 i wyszukanym wejściem tez można zarabiać.
- ForexTig3r
- Maniak
Spadki mogą być wyjątkowo krótkie, bo od momentu osiągnięcia 3040 do "po FOMC", czyli jutro znów jeśli jeszcze nie dziś moglibyśmy widzieć już ponowne wzrosty.
http://www.tvn24.pl/internet-hi-tech-me ... 92921.html
"c" to to chyba nie jest bo za wielkie.
http://www.tvn24.pl/internet-hi-tech-me ... 92921.html
"c" to to chyba nie jest bo za wielkie.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 12:28 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Potrzebuję dokonać 1 transakcję! City Index zwraca do 1000 zł straty z transakcji pierwszej. Więc się szykuję, bo dzisiaj zaczyna się promocja. Siedzę i myślę nad EURUSD zad kupnem oczywiście. Zastanawiam się nad wolumenem i nad miejscem kupna. Przeglądam jeszcze inne rynki.
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu