go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

irema
Uczestnik
Uczestnik

spready

Nieprzeczytany post autor: irema »

Dlaczego w godzinach wieczornych dn.2012.12.10 od godz,ok,23:00 na parze eurusd zwiększono spready do 5(pięć) pipsów?

Awatar użytkownika
archi2day
Stały bywalec
Stały bywalec

błąd w działaniu MT4 na smartphonie

Nieprzeczytany post autor: archi2day »

błąd w działaniu MT4 na smartphonie

nie wiedzieć czemu MT4 na smartphonie (omnia) nie przyjmuje zleceń zamknięcia transakcji po bieżącej cenie ani zlecenia otwarcia nowej pozycji, dzwoniłem do doradcy i oni tam nie widza problemu; wiecie coś na ten temat ?
Life is brutal and full of zasackas.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Re: go4x - polski broker4 (tms)

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Wasz kalkulator nie wylicza depo dla Eur/Gbp oraz Usd/Chf . Komunikat : brak kwotowań instrumentu.
Niby nie ma to większego znaczenia, ale to jednak błąd.
Czy planowane są jakieś zmiany w ofercie ?
Czy ta zmiana ostatnia dotyczyła tylko godzin, niektórych instrumentów ? Bo nie dostrzegłem jakieś znaczącej różnicy.

-- Dodano: wtorek 18 gru 2012, 19:48 --

Zauważyłem też błąd na wykresie UK10Y . 26 października kurs wynosił na close 98,96 , a na open 29 października 119,63 i wokół tego ostatniego kursu oscyluje do dziś. Nie chce mi się wierzyć w taką lukę więc zakładam, iż jest to błąd.
A do tego krótka historia wykresu (od lipca 2012). Podobnie krótka historia jest na Italy10Y. Jak dla mnie zbyt krótka abym mógł na tym grać.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

andrzejst80
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: andrzejst80 »

Witam!
Skąd wziąć nick i hasło do strefy klienta? Na stronie piszą że się dostaje przy zakładaniu konta ale w moim przypadku było to dawno i wtedy jeszcze tego nie było.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

andrzejst80 pisze:Witam!
Skąd wziąć nick i hasło do strefy klienta? Na stronie piszą że się dostaje przy zakładaniu konta ale w moim przypadku było to dawno i wtedy jeszcze tego nie było.
Jeśli jesteś naszym Klientem to przyznanie Ci dostępu to kwestia dosłownie max kilkunastu dni - kilku tygodni. Mamy trochę rzeczy do zrobienia dla obecnych Klientów dlatego trwa to odrobinę dłużej.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

GO4X pisze:
andrzejst80 pisze:Witam!
Jeśli jesteś naszym Klientem to przyznanie Ci dostępu to kwestia dosłownie max kilkunastu dni - kilku tygodni. Mamy trochę rzeczy do zrobienia dla obecnych Klientów dlatego trwa to odrobinę dłużej.

Nie wierze że w dzisiejszych czasach ktoś miał odwagę coś takiego napisać. Miał Pan czas napisać na forum, ale stworzyć konto klientowi już nie ? I czas oczekiwania kilka tygodni ?
Takie rzeczy większość brokerów załatwi od ręki , a w najgorszym wypadku tego samego dnia...

Za taki support to bym podziękował od razu brokerowi...

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Kilka tygodni ? Hehe. Dosyć odległy termin.
W/g mnie wyjaśnieniem jest ten fragment tekstu ze strony GO4X :
"Dostęp do strefy Moje Konto chroniony jest innym loginem i hasłem niż część transakcyjna GO4X. Tymczasowo zakładka Moje Konto dostępna jest wyłącznie dla nowo zarejestrowanych Klientów. "

Najwyraźniej Strefa Klienta jest tworzona od nowa i nowi użytkownicy mają ją od ręki, ale dla starszych trzeba dopiero przystosować to, bo nie są przygotowani informatycznie na takie przeniesienie. Dosyć to dziwne, ale ... chyba nie ma czego żałować bo wypłat nadal nie da się tam zrobić tylko przez telefon.

@GO4X
A co z moimi pytaniami i uwagami nt. błędów ? Bez odpowiedzi ?
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

No to już bym wolał napisać że trwają prace modernizacyjne i w związku z tym chwilowo należy się wstrzymać. Nie każdy czyta ich WWW...

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Spokojnie... ;) Strefa Klienta dla OBECNYCH Klientów jest dostosowywana do naszych systemów informatycznych i niestety chwilkę potrwa, zanim wdrożymy wszystkie funkcjonalności "wstecz". Już wkrótce wszyscy będą mieli pełną funkcjonalność - dopinamy to.

@MarioDM Twoje pytania i uwagi jak najbardziej zasadne - siedzimy nad tym (kalkulator). Ostatnia zmiana to godziny handlu, a zmian w ofercie ostatnimi czasy było naprawdę sporo (GO4X Social, Autochartist...)

Napisz do nas maila, albo podaj namiar na siebie i będziemy wyjaśniać sytuację na wykresie.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

@GO4X

Pytając o zmiany w ofercie miałem na myśli np. wprowadzenie nowych instrumentów lub zmiany spreadów itp. itd.
Podałem swój mail na pw choć nie wiem w jaki sposób może to pomóc w naprawieniu błędu na wykresie UK10Y
Trust no bit**es.

ODPOWIEDZ