DayTrading: Wtorek 11.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 11.12.2012
gorna banda kanlu na 1 h zaliczona 129855 i cofka teraz S skalpik
o matko i znowu bedziecie sobie udowadniac ktory lepszy
-- Dodano: wt 11-12-2012, 12:44 --
zeuss pisze:gdzie ta dywergencja niby ma miejsce??Mpapiez pisze:Nie chce elkowiczów straszyć, ale taka spadająca gwiazda w tym miejscu to nie jest dobry znak.
Mało tego - na M15 jest bardzo wyraźna dywergencja spadkowa.
nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają, nie masz nic do powiedzenia, to milcz jak na milczeniu owiecsureshot pisze:o matko i znowu bedziecie sobie udowadniac ktory lepszy
zeuss pisze:gdzie ta dywergencja niby ma miejsce??Mpapiez pisze:Nie chce elkowiczów straszyć, ale taka spadająca gwiazda w tym miejscu to nie jest dobry znak.

mi wystarczy ze zarabiam kase, a w ramach rozrywki czytam wasze farmazony, ale z czasem robi sie to nudne,;(
-- Dodano: wt 11-12-2012, 12:50 --
wyslijcie sobie wyciagi z banku i od razu bedzie wiadomo ktory z was lepiej rysuje
)
wyslijcie sobie wyciagi z banku i od razu bedzie wiadomo ktory z was lepiej rysuje

no ok,ja mysle ,ze jest tak jak na skriniemarekdt pisze:moim zdaniem to jest druga korekcyjna do spadkowej - i czas na trzecią...menago pisze:Marek,a w ile teraz mamy ta korekte jak popatrzysz na h1 i h4? ja uwazam ,ze juz bylo 5marekdt pisze:Cały czas liczę na taki rezultat... - zakończylibyśmy korektę w trzech falach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
poprwaka na 12955 zobaczymy ale to tylko skalp bo L obowizuje i trzymane
Najlepiej na prywatną pocztę a nie przez forumsureshot pisze:mi wystarczy ze zarabiam kase, a w ramach rozrywki czytam wasze farmazony, ale z czasem robi sie to nudne,;(
wyslijcie sobie wyciagi z banku i od razu bedzie wiadomo ktory z was lepiej rysuje)

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
ja mam ochotę porozmawiać o rynku i bierzącej sesji, a ty nie wiem na co czekasz zamiast bukować już bilet na PKS do Wrocka na sylwka w Rynkusureshot pisze:mi wystarczy ze zarabiam kase, a w ramach rozrywki czytam wasze farmazony, ale z czasem robi sie to nudne,;(

a teraz mamy walke o wejscie do strefy podazowej ,ktora konczy sie na 1,3040,a przy okazji jestesmy na 50 fibo od calosci ostatnich spadkow,no i zobaczymy,powinno sie dalej lekko skorekcic patrzac na wskazniki,tylko ja im na dzisiaj nie bardzo ufam,pamietajac tamten poniedzialek
Ostatnio zmieniony 11 gru 2012, 12:58 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwone linie.zeuss pisze:gdzie ta dywergencja niby ma miejsce??Mpapiez pisze:Nie chce elkowiczów straszyć, ale taka spadająca gwiazda w tym miejscu to nie jest dobry znak.
Niemniej jednak, wybili się wyżej - a szkoda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.