DayTrading: Wtorek 11.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 11.12.2012
dopiero 11, mam do stycznia wszystkie pipsy oddac tobie? 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
1,2930 to wg mnie dobry moment na chwilowe L na S będzie okazja przy poz. 1,3menago pisze:nie ma sensu straszyc,ale wez pod uwage szpolke na h4,od tych 4 h teraz zalezy wsio,poza tym trochu musi sie skorekcic,bo rynek w wykupceMpapiez pisze:Nie chce elkowiczów straszyć, ale taka spadająca gwiazda w tym miejscu to nie jest dobry znak.
Mało tego - na M15 jest bardzo wyraźna dywergencja spadkowa.
raczej nie,tym bardziej ze ta gwiazda zostala pieknie zaslonieta na h1,pisalem by nia nie straszyc,jak dla mnie to korekta jezeli bedzie,dojdzie w okolice 1,2940/50robsoy pisze:1,2930 to wg mnie dobry moment na chwilowe L na S będzie okazja przy poz. 1,3menago pisze:nie ma sensu straszyc,ale wez pod uwage szpolke na h4,od tych 4 h teraz zalezy wsio,poza tym trochu musi sie skorekcic,bo rynek w wykupceMpapiez pisze:Nie chce elkowiczów straszyć, ale taka spadająca gwiazda w tym miejscu to nie jest dobry znak.
Mało tego - na M15 jest bardzo wyraźna dywergencja spadkowa.
Następny możliwy target to korekta do - 1.2950-12940 - - "złoty krzyż" (Ma 50h, MA100H, 50% tego całego ruchu up)
I później Lki.
I później Lki.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
trójkąt zniżkujący na m1, czy wejdzie? i jak by podwójny szczyt, dobre miejsce na realizację...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jeżeli tylko dojdzie do 61,8 pierwszej to jest to druga korekcyjna widzę że analizy mamy podobne (D1H4) mam tu L z tp 1,3030marekdt pisze:moim zdaniem to jest druga korekcyjna do spadkowej - i czas na trzecią...menago pisze:Marek,a w ile teraz mamy ta korekte jak popatrzysz na h1 i h4? ja uwazam ,ze juz bylo 5marekdt pisze:Cały czas liczę na taki rezultat... - zakończylibyśmy korektę w trzech falach.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
nio ,tez tak sadze,ze jezeli zejdzie ,to z tych miejc sie odbije,tylko pewnie do 14,30,bedzie po malutku zchodzic,,,,,pozniej dane i zobaczymymarekdt pisze:Następny możliwy target to korekta do - 1.2950-12940 - - "złoty krzyż" (Ma 50h, MA100H, 50% tego całego ruchu up)
I później Lki.
- fajnynick21
- Gaduła
Potencjalny RGR na 5H się tworzy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie grasz, nie wygrasz