DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
Mpapiez, widzę tego banana na Twojej japie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No dobra zwracam honor, po prostu u siebie na m15 spojrzalem, chociaż to doji takie mocno naciągne bym powiedział.
Co do mojego cieszenia się, to cena doszła tam gdzie chciałem (do 1.2915) więc już się ciesze, bo mi weszly dwie elki po 30 pips i od razu odpalił oczekujacy sell order który już jest 15 na plusie. Generalnie pisalem wcześniej o elce z okolic poziomu 1.2880, bo tu nie ma latwej kasy.
Cały detal na hurra w eSke poszedł, to sobie fundusze zrobiły mała wycinke SL - skądś kase trzeba brać. Teraz jak dla mnie mogą znów przetestować 1.2880 i popatrzymy co dalej %-).
- ForexTig3r
- Maniak
I'm Genius, I'm Genius

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
walka o opcje 1,29 po 16 tej wytną SL elek z poz 1,2880-1-1,29 kluczowy poz .1,2840-45
nastroje konsumentów pewnie będą lepsze, słyszałem w jakiś wiadomościach ze przeciętny hamburger planuje wydać więcej na święta niż w zeszłym roku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Pytanie co nastąpi ?
Zrealizuje się mój koślawy ORGR i przebije opadającą mini LT oraz średnie.
Czy mini podłoga pęknie i już polecimy tylko w dół w okolice 1.2850 ?
Tak czy owak przezorny zawsze zabezpieczony %-)
Zrealizuje się mój koślawy ORGR i przebije opadającą mini LT oraz średnie.
Czy mini podłoga pęknie i już polecimy tylko w dół w okolice 1.2850 ?
Tak czy owak przezorny zawsze zabezpieczony %-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jednak gorsze 

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
moim zdaniem to nie orgr, ale mogę się mylić, bo jak by był, to już by się zrealizował...ale mogę się mylić, i zarówno spadków jak i zwrotów pewny nie jestem, mimo to mam S przez te dane o 14,30
Tak myślę!
Tak myślę!
No ja też czuje po kościach eSkę, dlatego jednak z BE cofnąłem się ponad ostatni wierzchołek. Najwyżej będzie 8 pipsów w dupę, ale myślę że będzie ten nurek.BOCZEK pisze:moim zdaniem to nie orgr, ale mogę się mylić, bo jak by był, to już by się zrealizował...ale mogę się mylić, i zarówno spadków jak i zwrotów pewny nie jestem, mimo to mam S przez te dane o 14,30
Kogo miało wyciąc z esek przy 1.2880 to juz imo wycięło. Nastrój konsumentów jest zły w USA, czyli jednak moim zdaniem piątkowy będzie RISK OFF.
U nich niby dobrze, ale jednak sentyment zły, a w europie dupa. Czyli czekajmy na risk offie %-).
Nic, kulawy ORGR coś tam się dźwiga, ale zobaczymy co na to LT i opor %-). niech się jeszcze pokonsoliduje, to zaraz jeszcze dziada MA 100 na m5 przydusi %-).
czyli jest tak ze każdy jest na minus, obojętnie czy w S czy w L
źle zrobiłem ze otworzyłem pozycję, teraz nikt mądry nie wchodzi....

Tak myślę!
Tak myślę!