Ja jak nigdy narazie nie wszedłemBOCZEK pisze:czyli jest tak ze każdy jest na minus, obojętnie czy w S czy w Lźle zrobiłem ze otworzyłem pozycję, teraz nikt mądry nie wchodzi....
DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
na m5 sie robi klin.... spodziewane wybycie przed 17.00
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobrze liczę na 1,2840-1,2850BOCZEK pisze:na m5 sie robi klin.... spodziewane wybycie przed 17.00
gdzieś tak, albo drugie tyle w drugą
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
moczymorda
- Stały bywalec

dobre dane idziemy w gore rynek reaguje roznie
przebicie się przez 1,2918 oznaczać będzie strone północną
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
- ForexTig3r
- Maniak

Od dzisiaj mówcie do mnie "Panie"

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Draghi, Weidmann, Coeure and Asmussen scuttled rate cut discussion on Thursday
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Jak pisałem wcześniej to mam prawie ideał w L . Oby tak dalej
Leć EUR leć wysoko zbierać pipsy będzie spoko. 
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
ForexTig3r pisze:Od dzisiaj mówcie do mnie "Panie"
ahahah chyba Draghi, Weidmann, Coeure and Asmussen scuttled rate cut discussion on Thursday tutaj bo ty nic d otego nie miales