DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
a m1, spada wolumen, na złocie zamykają lukę... pewnie ją zamkną i sie zsypie na dół
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Jaki wystrzał na EURJPY.
Fibo (ogólne), Fale Eliotta (poziomy wsparć i oporów jako wyznaczniki konkretnych miejsc).- to jest to co najczęściej się sprawdza.
Resistances:
1.2970
1.3000
Fibo (ogólne), Fale Eliotta (poziomy wsparć i oporów jako wyznaczniki konkretnych miejsc).- to jest to co najczęściej się sprawdza.
Resistances:
1.2970
1.3000
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 15:05 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
jeszcze dane konsumenckie USD o 15:55, po black friday i cyber monday może być wyżej niż oczekiwano
- wesoly mis
- Gaduła
Z rok temu zapisałem aby w piątki po 14tej zamykać wszystko w pi..u.
Oczywiście ta lekcja kosztowała mnie sporo.
Dziś zamknąłem wszystko co było w portfelu demo po 14 tej uffff.... ocalone 2.5% za 3 dni testów.
http://www.forexfactory.com/markus67
Dziś zamknąłem wszystko co było w portfelu demo po 14 tej uffff.... ocalone 2.5% za 3 dni testów.
-
- Gaduła
często tak jest, że wick payrolls'ów dotyka ważny poziom techniczny i wyznacza low/max przyszłego ruchu kierunkowego
obstawiam przebicie 1,31 w przyszłym tygodniu, L'ki już puszczone po 1,29
- fajnynick21
- Gaduła
TAka doji sie zrobila na h1 na e u widać ciągną w dół nie jest źle:D:D:D:D
Nie grasz, nie wygrasz
tak z ciekawości... po co grać depozytem którego wysokości nie wpłacisz na real? inaczej zarządza się milionami niż setkami... samopoczucie jest inne, a psychika ważna tutaj jest... imowesoly mis pisze:Z rok temu zapisałem aby w piątki po 14tej zamykać wszystko w pi..u.
dokładnie, lepiej za małą kasę ale na serio
jak 1,2880-1,2800 się wybroni to "L" ale to temat na przyszły tydzień, jak poleci niżej i przebije 1,2700 to będzie tak jak prognozowali w marcu ze edek na koniec roku wyląduje w okolicach 1,24imperator_wszechswiata pisze:często tak jest, że wick payrolls'ów dotyka ważny poziom techniczny i wyznacza low/max przyszłego ruchu kierunkowego
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
- ForexTig3r
- Maniak
Z H1, H4, jeśli ktoś jest przyzwyczajony do sytuacji z ostatnich dni nie wygląda to ciekawo dla byków.
Jednakże 2880 to bardzo istotny i mocny opór, nie ma bata, aby przez niego łatwo przejść, tym bardziej iż dzisiaj m.in. był już pokonywany okrągły poziom 1.2900.
Mocniejsze odbicie do min. 1.2970 nastąpi.
Przypominać się może sytuacja z początków poprzedniego trendu wzrostowego, ruchy są nieśmiałe. Rynek nie jest jednoznacznie określony.
A więc zapewne po prostu uczestnicy rynku będą się dołączać do trendu.
W Grudniu obserwować możemy dość duże ruchy, inwestorzy chcą na święta zarobić.
Piątek to ten dzień gdzie najwięcej się dzieje i następują zwroty akcji.
Dane trochę jednak namieszały, raczej sugerują osłabianie się €, jednak AT zawsze robi swoje.
Jednakże 2880 to bardzo istotny i mocny opór, nie ma bata, aby przez niego łatwo przejść, tym bardziej iż dzisiaj m.in. był już pokonywany okrągły poziom 1.2900.
Mocniejsze odbicie do min. 1.2970 nastąpi.
Przypominać się może sytuacja z początków poprzedniego trendu wzrostowego, ruchy są nieśmiałe. Rynek nie jest jednoznacznie określony.
A więc zapewne po prostu uczestnicy rynku będą się dołączać do trendu.
W Grudniu obserwować możemy dość duże ruchy, inwestorzy chcą na święta zarobić.
Piątek to ten dzień gdzie najwięcej się dzieje i następują zwroty akcji.
Dane trochę jednak namieszały, raczej sugerują osłabianie się €, jednak AT zawsze robi swoje.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线