DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Dzień na EURUSD zakończy się okolicach

Czas głosowania minął 03 gru 2012, 16:21

1.3100
21
28%
1.3050
10
13%
1.3000
6
8%
1.2950
15
20%
1.2900
12
16%
1.2850
12
16%

Liczba głosów: 76

Awatar użytkownika
marker74
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012

Nieprzeczytany post autor: marker74 »

eurusd h4 orgr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

widziliscie jak przygotowywla banksterka pole pod puszczenie ploty na wykresie ja kladnie to widac :)

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

Mpapiez pisze:
Ech, Richard zgadł i tyle. Wybicie jest spowodowane prośbą o pomoc przez Hiszpanie. Tego nie można było przewidzieć w żaden sposób, a analitycznie lepsze miejsce bylo do eski.

Jak bym miał teraz oceniać, to wg mnie to okolice 1.3140 jest w zasięgu kupowania plotki.

Teraz wg mnie nie ma co się napinać jeden na drugiego, bo raczej mamy kupywanie plotki w tym momencie i wykres będzie jak znam życie dużo wyżej.
moj drogi paraanalitycznie, para, :lol: daj spokoj, bo nie wiesz nawet jaki jest trend na edku :d
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:22 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Peter_FX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Peter_FX »

klimokrates pisze:
Chodziło mi o Eruodolara i o pytanie o margin call Richarda
Tylko widzisz o wtedy nie podał żadnych poziomów...
richard.cali pisze:Panowie nie ma się co sugerować grecją, jak E/U zaraz wywali na kolejne pipki w góre, to zaraz wszyscy się załadują...

Jakie macie targety Panowie na L? Ktoś ma? Dajcie wsparcie
a pakowanie się w tym momencie w długoterminowe L-ki to samobójstwo, założyłem więc że trolluje :wink:
Planuj Trejd, Trejduj Plan

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

zeuss pisze:
Mpapiez pisze:
Ech, Richard zgadł i tyle. Wybicie jest spowodowane prośbą o pomoc przez Hiszpanie. Tego nie można było przewidzieć w żaden sposób, a analitycznie lepsze miejsce bylo do eski.

Jak bym miał teraz oceniać, to wg mnie to okolice 1.3140 jest w zasięgu kupowania plotki.

Teraz wg mnie nie ma co się napinać jeden na drugiego, bo raczej mamy kupywanie plotki w tym momencie i wykres będzie jak znam życie dużo wyżej.
moj drogi paraanalitycznie, para, :lol: daj spokoj, bo nie wiesz nawet jaki jest trend na edku :d
Doskonale wiem - co nie znaczy że nie było miejsca na 35 pipsowy zjazd do lini trendu i raczej tam powinna być decyzja. Ja gram day trading i w takie ruchy celuję, a nie po 200-300 pipsów.
Szczerze mówiąc drogi Zeussku, to ja zaczynam wątpić w twoje umiejętności. Z reguły krowa która dużo muczy mało mleka daje, a w czwartek i piątek już pokazałeś co potrafisz i jak dobre są twoje kreski w łapaniu noży ;).

Także, para umiejętności to zostaw sobie.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

MERLIN, co byś powiedział ze to co teraz sie dzieje na d1 to Formacja nietoperza w wersji wzrostowej.
wcześniej pokazywałeś wzrosty do 1,34, nie wiem jak ta formacja mi wyszła, ale wychodzi punkt tam gdzie wychodzi...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Mpapiez pisze:
Jasne zgadł, chciałbym zobaczyć twoją "anal ize" na S, jasne lepiej brak swojej niewiedzy z AT tłumaczyć plotką

Pips się pomyliłem

Pewnie o kanałach też nie słyszałeś albo o FIBO EXP ?
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:27 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Ostre oskarrzenia Peter_FX....nie umiesz przyznać się do błedu, ok, mnie to nie obchodzi osobiście, chciałem pomóc
Ostro S, dla niewtajemniczonych L :)
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:28 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Timur
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Timur »

oto powód tego wzrostu....
The single currency has jumped to the vicinity of 1.3075 after rumours of negative interest rates on Swiss franc deposits was hitting the wires.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

klimokrates pisze:
Mpapiez pisze:
Jasne zgadł, chciałbym zobaczyć twoją "anal ize" na S, jasne lepiej brak swojej niewiedzy z AT tłumaczyć plotką

Pips się pomyliłem

Nie nie zgadł. Premier Hiszpanii do niego zadzwonił, że za godzinę - dwie poprosi o pomoc.

Proszę, o to moje miejsce na zajęcie Eski, którą zająłem rano, nawet zaznaczone na liniach para mistrza miliona kresek AT Zeussa. Ja tam widziałem miejsce na 30 paro pipsową eskę. Troszkę się pomyliłem bo cena po 17 zawróciła, ale nadal liczyłem że się obsunie. Wystrzał jest spowodowany informacją rynkową. Jeżeli nie wierzycie w to że fundamenty mają wpływ na rynek, to sobie lepiej dajcie z tym siana.

Zablokowany