DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
hu** ze zaraz, w stopa trafili mi koncertowo, czaje sie jak 6 godzin, oni mnie okradaja
):), w sumie wybilo w dobra strone, ale w zlym czasie

Dlatego ustawiamy coś takiego jak S/L...jakies ku**a dane ktorych nie ma na forexfactory???
Swoją drogą też mnie zastanawia ta świeca na ponad 30 pipów (na edku)... Ktoś ma jakieś info?
- richard.cali
- Pasjonat
Czy to już L, to ja pytam? Jak jest
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

ricard gratuluje nosa ja też bylem ztobą na L
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
i i hiszpanie sobie u mnie przegrali , na wakacje tam nie pojade, moga sobie zapomniec, zadnych oliwek z hiszpanii, a seat niech upadnie... 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Na poprzedniej stronie bylo:Zami17 pisze:Dlatego ustawiamy coś takiego jak S/L...jakies ku**a dane ktorych nie ma na forexfactory???
Swoją drogą też mnie zastanawia ta świeca na ponad 30 pipów (na edku)... Ktoś ma jakieś info?
"Spain makes formal request for EU bank bailout funds" 13:49
resh plotka negatywnych oprocentowania depozytów w CHF
ploty puszczone na wykoncznie przed wejsciem pejsow ahaha dziwny zbieg okolicznosci SP500 futy dotkneli oporow 61 znisienia
ploty puszczone na wykoncznie przed wejsciem pejsow ahaha dziwny zbieg okolicznosci SP500 futy dotkneli oporow 61 znisienia
hiszpanai oficjalnie prosi o pomoc, czyli najpier euforia, potem dojdzie do umysłów info ze hiszpania to zło? i osłabić to powinno ojro, ale czy tak bedzie, obniżyli też rating ESF
zastanawia mnie czemu to idzie do góry?
forexfaxtory, tylko zamiast zakładkę calendar dajesz zakładkę news
http://www.forexfactory.com/news.php
zastanawia mnie czemu to idzie do góry?
forexfaxtory, tylko zamiast zakładkę calendar dajesz zakładkę news
http://www.forexfactory.com/news.php
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:03 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
richard.cali pisze:Panowie nie ma się co sugerować grecją, jak E/U zaraz wywali na kolejne pipki w góre, to zaraz wszyscy się załadują...
Jakie macie targety Panowie na L? Ktoś ma? Dajcie wsparcie
Piotrze powiedz czy choć trochę nie jest Ci głupio ? Mamy z Ciebie się teraz śmiać ? i pytać o MC ?Peter_FX pisze: Ja mam solidną S-ke za 12 pipsów na kablu więc i na euro powinno spadać.
Ryszard ile ty średnio tygodniowo tracisz depo albo ile masz margin call-i ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła