DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Hiszpania pomoc banku jest dla banków, nie ESM. hahah dobra plota to podstawa pod wejscie pejsow
- richard.cali
- Pasjonat
Jak widać 1.3080 nie przebuja, inni muszą kur.. pisać chodź prosiłem o niewpisywanie, bez wykresów, chyba że ważne...owsiki mają?Matrix pisze:ricard gratuluje nosa ja też bylem ztobą na L
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

a ja wam mowie, ten ruch byl tylko, zeby wybic moje zlecenie, plotka o pomocy to dorabianie ideologii, oni sledza moje ruchy i poluja na moje stopy
)

jak ploty poszly to trzeba pisac jak to wspaniel w odpowiednim momeci znowu je puszczajarichard.cali pisze:Jak widać 1.3080 nie przebuja, inni muszą kur.. pisać chodź prosiłem o niewpisywanie, bez wykresów, chyba że ważne...owsiki mają?Matrix pisze:ricard gratuluje nosa ja też bylem ztobą na L

to jak bęzie tak, info o pomocy dla hiszpanki edek up, potem info ze dostali pomoc edek jeszcze bardziej up?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:08 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ech, Richard zgadł i tyle. Wybicie jest spowodowane prośbą o pomoc przez Hiszpanie. Tego nie można było przewidzieć w żaden sposób, a analitycznie lepsze miejsce bylo do eski.klimokrates pisze:richard.cali pisze:Panowie nie ma się co sugerować grecją, jak E/U zaraz wywali na kolejne pipki w góre, to zaraz wszyscy się załadują...
Jakie macie targety Panowie na L? Ktoś ma? Dajcie wsparciePiotrze powiedz czy choć trochę nie jest Ci głupio ? Mamy z Ciebie się teraz śmiać ? i pytać o MC ?Peter_FX pisze: Ja mam solidną S-ke za 12 pipsów na kablu więc i na euro powinno spadać.
Ryszard ile ty średnio tygodniowo tracisz depo albo ile masz margin call-i ?
Jak bym miał teraz oceniać, to wg mnie to okolice 1.3140 jest w zasięgu kupowania plotki.
Teraz wg mnie nie ma co się napinać jeden na drugiego, bo raczej mamy kupywanie plotki w tym momencie i wykres będzie jak znam życie dużo wyżej.
- richard.cali
- Pasjonat
Wyczułeś mnie? Jestem na L na E/U ostro i bez litości...Nowy123 pisze:jak ploty poszly to trzeba pisac jak to wspaniel w odpowiednim momeci znowu je puszczajarichard.cali pisze:Jak widać 1.3080 nie przebuja, inni muszą kur.. pisać chodź prosiłem o niewpisywanie, bez wykresów, chyba że ważne...owsiki mają?Matrix pisze:ricard gratuluje nosa ja też bylem ztobą na Lhahah pejsy przsed wejsciem na rynek
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

klimokrates pisze:richard.cali pisze:Panowie nie ma się co sugerować grecją, jak E/U zaraz wywali na kolejne pipki w góre, to zaraz wszyscy się załadują...
Jakie macie targety Panowie na L? Ktoś ma? Dajcie wsparciePiotrze powiedz czy choć trochę nie jest Ci głupio ? Mamy z Ciebie się teraz śmiać ? i pytać o MC ?Peter_FX pisze: Ja mam solidną S-ke za 12 pipsów na kablu więc i na euro powinno spadać.

Za wcześnie jeszcze żeby mi się głupio zrobiło

Planuj Trejd, Trejduj Plan
zaraz powrot d obazy na edku 13070 S ale moglem stac na sowjej kresce idelnie sie odbili od gornej bandy haha
- klimokrates
- Pasjonat
Chodziło mi o Eruodolara i o pytanie o margin call RichardaPeter_FX pisze:klimokrates pisze:richard.cali pisze:Panowie nie ma się co sugerować grecją, jak E/U zaraz wywali na kolejne pipki w góre, to zaraz wszyscy się załadują...
Za wcześnie jeszcze żeby mi się głupio zrobiło
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła