tak zacowuje sie cena nie bierz w ciemno bo to bez senu poczekaj czy nad oporem sie cena utrzyma,dziaj byl jebniety opor i co ??? usiaki weszli i im bardziej zalezal jak widac na tym by cena tam nie zostalaNowy500 pisze:menago to ile dzisiaj zarobiles? to daxa brac w ciemno up mam rozumiec. "wiadomo ze po przebiciu jednego oporu zmierza do drugiego" i tak w nieskonczonosc? nie odpowiedziales na moje pytanie: wyczysciles juz rachunek kiedys?
czekac i szukac wejsc ,w poniedzialek bedziemy wiedziec co robic
poza tym dzisiaj przez moja niewuwage orgr na h4 ,kilka swierzych elek mi wycielo,ostatnie dwie odrobily straty,na week... zostawiam tylko kiwi,ogolenie z nocka to jakies 15% depo udalo mi sie uzbierac, miesiac koncze o 70% depo wyzszym,czyli mam na kilkanascie zlych wejsc,jak nie wejdzie mi polowa,to czekam na lepszy moment,bo w konsoli wszystko mozliwe
jezeli chodzi o rachunek,to chyba nie czytales uwaznie tego co pisalem,owszem kilka razy bo nie otwieralem rachunku odrazu z duza kasa ,tylko po 1000 papiera,a rynek mi to zzeral,a ja nie wiedzialem dlaczego,info byla na tak a depo w pizdu,to doprowadzilo do tego ze musialem sie nauczyc,by wiedziec czemu jest tak ,a nie inaczej,przestalem grac na info i jestem zdrowszy,chyba ze mam pootwierane pozycje,to wtedy podnosze stopki jak naj,ze w razie cos pozamyka na najwiekszym zysku,tylko ze te info ,to zawsze wchodza tam gdzie powinny i wtedy gdy rynek muli ,a ktos cos szybko chce,ale i tak one nie maja wplywu na at?
teraz mysle ze jestesmy na waznym oporze,jezeli rynek bedzie chcial wzrosty,to wtygodniu pusci cos dobrego do info by jebac ten opor,jak nie bedzie info,to trochu tu posiedzimy i albo jebniemy albo i nie ,a jezeli nie,to wiadome,ze cena skoro nie pokonala oporu,to zawraca do najblizszego wsparcia i je atakuje,chyba ze beda chcieli spadki to tez puszcz plate by bylo szybciej dojsc do strefy wsparcia,okaze sie juz niedlugo jak bedzie ,czy bedzie najpierw 1,2800 ,czy 1,3100