ja wszystko rozumiem, tylko jak ktos mowi ze ma profit w jeden dzien 547% a nie wie co to jest pips, mozwi ze gra na eliocie a nie pokazuje na wykesie 12345abc tylko ichimoku i wejscie w chmurze. to krew mnie zalewa jak przypisuje zasluge sobiepr7emo pisze:kiedy kreowałem moją strategię to sugerowałem się parami na których grają z myfxbook, kilka osób wydało mi się interesujących, po pewnym czasie oglądania, śledzenia tego co robią, to samoistnie człowiek się uczy, trzeba się cały czas uczyć, bo rynek ewoluuje ogólnie, książki są dla laików, jesli za bardzo uwierzysz w książke to spekuła cię załatwi, za dużo manipulacji jest na rynkach. Teraz podczas wolnego (do wtorku mam) zauważyłem iż formacje rgr i orgr są mega ważne i jest to do ogarnięcia, tj. widzę falę AB która nie pasuje do przeszłych fal AB to od razu wyobrażam sobie dalszy ciąg rgra, uznaje to jako zalążek do rgra bądź orgr, bardzo dobra metoda uzupełniająca technikę gry. Lepiej mieć wiele możliwości wyboru i w zależności od sytuacji wybrać właściwą.Nowy500 pisze:ja napewno nie zrezygnuje z podgladania ludzi ktorzy maja kozackie profity, dodam to sobie jako kolejny sygnal do mojej strategii. trzeba byc w koncu elastycznym czasy sie zmieniaja.pr7emo pisze: Nowy500 jakbyś miał wujka Greenspana, tez byś tak grał hehhe
DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
jasne że mało prawdopodobne, same szoty musiałby mieć, tak nie gra mądry trejder, no chyba że konkursowy trejder
nie ma takiego mastera który by zgadywał liczbę świeczek na fale hehe toż to tottolotto, poza tym zjazdy by mu wytrzepały depozyt, zjazdy i lampy to zagrożenie dla mojego rachunku numer 1
nie ma takiego mastera który by zgadywał liczbę świeczek na fale hehe toż to tottolotto, poza tym zjazdy by mu wytrzepały depozyt, zjazdy i lampy to zagrożenie dla mojego rachunku numer 1

ja mu zazdroszcze porfitów, nie powiem, zadroszcze ze w tym nie ładzie jest jakiś sens, schemat który dział i zarabia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak myślicie warto zostawić shorta na weekend na UJ?
ok niech zarabia, niech chlopakowi sie powodzi. tylko wkurwiaja teksty jak widze ze kilku ludzi ma tu kilkuletnie doswiadczenie mnostwo godzin przed wykresami, a czlowiek ktory jest na foreksie mniej niz pol roku mowi ze wszyscy sa baranami bo przewidzial wzrosty, i nad czym tu sie zastanawiacBOCZEK pisze:ja mu zazdroszcze porfitów, nie powiem, zadroszcze ze w tym nie ładzie jest jakiś sens, schemat który dział i zarabia
walka z linia szyji na h 4,trwa nikt nie daje za wygrana,ciekawe czy rajd sw.mikusia bedzie w te strone co powinien???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
menago, a może to spodek? spodki długo się formują i też ładne wybicia dają
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Moim zdaniem do 45 min bedzie wszystko jasne. Nie wierze że ostatni piątek w miesiącu, w takim miejscu zakonczy się tak łagodnie
.

widze ,ze ktos tu beze mnie sobie podgaduje,kiedy ja powiedzialem ,ze nie wiem co to pips,pytalem tylko nie ktorych ile ma miejsc po przecinku ,gdyz do niedawna bylo na go4x, byly cztery miejsc po przecinku teraz dodali jest piec,stadd byla dyskusja ,nie musze sie wam tlumaczyc i nie mam powodu,owszem na go4x jestem od marca,ale na cyprze mam konto juz od tamtego roku,a wy chyba mnie nie zrozumieliscie ,pisalem ze depo mi wzroslo tyle i tyle ,a 5 listopada zrobilem 547 na zleceniach,dla potwierdzenia skrin
-- Dodano: 30 lis 2012, 21:26 --
wiem,tylke ze spodek nie jest taki gleboki, no i po nim nie ma takiej walki z linia szyji
-- Dodano: 30 lis 2012, 21:26 --
zastapmnie pisze:menago, a może to spodek? spodki długo się formują i też ładne wybicia dają
wiem,tylke ze spodek nie jest taki gleboki, no i po nim nie ma takiej walki z linia szyji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
menago pisze:widze ,ze ktos tu beze mnie sobie podgaduje,kiedy ja powiedzialem ,ze nie wiem co to pips,pytalem tylko nie ktorych ile ma miejsc po przecinku ,gdyz do niedawna bylo na go4x, byly cztery miejsc po przecinku teraz dodali jest piec,stadd byla dyskusja ,nie musze sie wam tlumaczyc i nie mam powodu,owszem na go4x jestem od marca,ale na cyprze mam konto juz od tamtego roku,a wy chyba mnie nie zrozumieliscie ,pisalem ze depo mi wzroslo tyle i tyle ,a 5 listopada zrobilem 547 na zleceniach,dla potwierdzenia skrin
ciesze sie ze tak sobie poradziles ze zarabiasz 547 % i kibicuje tobie. ale nie pal frana ze grasz na srach czy 12345abc jak masz ichimoku na wyresie. pips to nie jest punkt. moim zdaniem kopiujesz czyjes wejscia