Nowy500 pisze:menago pisze:widze ,ze ktos tu beze mnie sobie podgaduje,kiedy ja powiedzialem ,ze nie wiem co to pips,pytalem tylko nie ktorych ile ma miejsc po przecinku ,gdyz do niedawna bylo na go4x, byly cztery miejsc po przecinku teraz dodali jest piec,stadd byla dyskusja ,nie musze sie wam tlumaczyc i nie mam powodu,owszem na go4x jestem od marca,ale na cyprze mam konto juz od tamtego roku,a wy chyba mnie nie zrozumieliscie ,pisalem ze depo mi wzroslo tyle i tyle ,a 5 listopada zrobilem 547 na zleceniach,dla potwierdzenia skrin
ciesze sie ze tak sobie poradziles ze zarabiasz 547 % i kibicuje tobie. ale nie pal frana ze grasz na srach czy 12345abc jak masz ichimoku na wyresie. pips to nie jest punkt. moim zdaniem kopiujesz czyjes wejscia
nie oceniaj po sobie,bo ta sa moje i tylko moje(zreszta myslcie jak chcecie) wejscia,jak widzisz ,sledzilem tylko konkurencje,
gram tak jak pokazywalem wczoraj ,przedwczoraj idt,nie zgapiam,bo nauczylem sie miec pretensje tylko do sienbie jak cos zjebie, tak ichimoku jest oki,ale kazda formacja i figura jest na bazie swiec japoniskich,a formuje je fale eliota,poczytajcie o tym to nic nie kosztuje,juz pisalem ze kiedys gralem na sygnalach wskaznikow i info,ale to bylo do bani,tylko mi portfel odchudzilo,musiealem ,sie nauczyc,by nie wtapiac kasy,a ze od roku nic innego nie robie ,jak tylko siedze przy wykresach i ucze sie teorii ,poza mixowaniem muzyki,to i sa teraz efekty,ale dlatego nie jestem juz zaskoczony dziwnymi zachowaniani,bo przez rok sledze wykresy po 14 h dzienni,jest harowa ,ale sie juz oplaca,a wiedza jaka posiadlem ,to najlepsze co moze byc ,bo tego mi nikt nie zabierze-owszem na poczatku myslalem ze jest to takie proste dopoki mnie z z kilkunastu kola nie ograbil rynek,a ze jestem uparty i zawziety,to teraz mam efekty,juz odrobilem to co w tobilem z zajebista nawiazka,teraz mam luzik bez napinani,kiedys szukalem sytemow,kazdy chcial kase,ale jak nauczylem sie at ,to i moglem sobie sam swoj system stworzyc ,ktory jest nalepszy dla mnie
p.s juz pisalem ze ja w dzien szukam wejsc,a zlecenia leza,dopoki kasy nie zarobia,a ze 5 pozamykalem niektore zlecenia otwarte nawet tydzien,to czemu sie dziwic,np na zlotowce z usd zrobilem 305%,czy to takie dziwne?