Ja się znów zasadziłem na AUDCAD, który wygląda mi na tworzącego się RGRa, poziom 1,0390 trzyma mocno. Ale może za piękne, by się ziściło...
http://postimage.org/image/lvrm5ofal/full/
mryko pisze:Czyżby nowy szef BoE kojarzył się z jastrzębim podejściem do polityki monetarnej?
Adam Button jest Kanadyjczykiem, za Carney. No może nie przez bufet ale wystarczająco dobrzeGBP/USD higher on Carney
Written by Adam Button
November 26, 2012 at 15:49 GMT
Cable is edging higher but, if anything, I expect Carney to be more of a dove.
Perhaps the market sees him as a hawk because Canada has kept rates higher than its peers but Carney won’t be afraid to fire up the printing press.
łomatko wywalcie to źle kliknałemMighty Baz pisze:a propos fundamentow, czy nadal uwazacie maja tak wielkie znaczenie pod koniec roku? Kazdy chce przed Świetami zalapac sie na premie. Raczej nym liczyl na spektakularne down/up, czyli to co tygryski lubia najbardziej, drapiezna spekulacja na wszystkim czy sie da, aby tylko cos chapnac na szybko
Choc przyznam szczerze ze mocno bym sie zdziwil zeby teraz cena zlota podskoczyla gwaltownie do gory, raczej spadla. Czyli aktualnie index dolara wyglada na obiecujace up up, szczegolnie na D1 wykres sugeruje wybicie.
Ale nie bede sie zakladal, bo forex juz niejednego wyleczyl z syndromu boga fx hehehehe
selbstbedienung korb - ale tylko dlatego, że musiałem to wkućmryko pisze:A nie znajdziesz tego na stronie niemieckiego urzędu statystycznego? Jak u Ciebie z niemieckim?
Wiesz jak to jest: na dwoje babka wróżyła.Mighty Baz pisze:a propos fundamentow, czy nadal uwazacie maja tak wielkie znaczenie pod koniec roku? Kazdy chce przed Świetami zalapac sie na premie. Raczej bym liczyl na spektakularne down/up, czyli to co tygryski lubia najbardziej, drapiezna spekulacja na wszystkim czy sie da, aby tylko cos chapnac na szybko