i znowu odbicie ?zeuss pisze:to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót![]()
miszcz AT
DayTrading: Czwartek 22.11.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 22.11.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
no korekta musi byc,popatrz na rsi i stocha,rynek w wykupce,cena orgr zrealizowala i moze wrocic by konczyc ramie prawe kolejnej figuryklimokrates pisze:i znowu odbicie ?zeuss pisze:to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót![]()
miszcz AT

macie kanal na 4 h doszli do gornej bandy 200 MA jeszcze trzyma h4 na oscylatorach juz na maksach

- klimokrates
- Pasjonat
To gdzie następny opór na H4 ?menago pisze:no korekta musi byc,popatrz na rsi i stocha,rynek w wykupce,cena orgr zrealizowala i moze wrocic by konczyc ramie prawe kolejnej figuryklimokrates pisze:i znowu odbicie ?zeuss pisze:to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót![]()
miszcz AT
ja twierdzę, że to tzw fake out. Dynamiczne wyjście zwykle kończące impulsklimokrates pisze:i znowu odbicie ?zeuss pisze:to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót![]()
miszcz AT
-
- Gaduła
też mam takie wrażenie, i skończy sie pinbarem na h1 zobaczymy do 13:00
m15 wisielec
m15 wisielec
zeuss pisze:ja twierdzę, że to tzw fake out. Dynamiczne wyjście zwykle kończące impulsklimokrates pisze:i znowu odbicie ?zeuss pisze:to tylko wyjście na wysokość trójkąta, zara powrót![]()
miszcz AT
dokladnie,to teraz pomysl dlaczego w tym miejscu cena zarwocila i co ja tam pchalo jaka sila,bo ja twierdze ze po to by zrealizowac figure,
tam ktos pytal o oporze,dla mnie jest narazie na okolice 1,2890 tam ma stopke
sa jeszcze szanse podbitlki wyzej ,na strzalach stochastycznych,jak ktos zna ,to wie o czym pisze
- klimokrates
- Pasjonat
Nie ktoś tylko ja, wcześniej pisałeś, że opór na 1.2865+- teraz, że dla H4 pytałem piszesz 1.2890 ? chyba coś kuleje to At u Ciebie skoro oporu i wsparcia dla danego interwału nie potrafisz wyznaczyć.menago pisze: tam ktos pytal o oporze,dla mnie jest narazie na okolice 1,2890 tam ma stopke
sa jeszcze szanse podbitlki wyzej ,na strzalach stochastycznych,jak ktos zna ,to wie o czym pisze
nie pisalem,ze opor tylko tp,a to roznica,poza tym takich rzeczy to musisz sie nauczyc skoro chcesz zarabiacklimokrates pisze:Nie ktoś tylko ja, wcześniej pisałeś, że opór na 1.2865+- teraz, że dla H4 pytałem piszesz 1.2890 ? chyba coś kuleje to At u Ciebie skoro oporu i wsparcia dla danego interwału nie potrafisz wyznaczyć.menago pisze: tam ktos pytal o oporze,dla mnie jest narazie na okolice 1,2890 tam ma stopke
dla mnie opor jest okolice 1,2890,po czym wnosze ,to sam zobacz i pomys,wklejalem wykres?
a jezeli liczysz ze forex to latwa rzecz,to masz racje,tylko ze najpierw musisz go pojac i sam wyznaczac,co najmniej miejsca wsparc i oporow,nie licz na kogos,bo kazdy moze sie pomylic,nikt nie jest alfa i omega
p.s.
masz mojego nowego skrina
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 13:04 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
wg mnie nast opór na 1.2965 ale ja się dopiero uczę