A i oczywiście wysiąść, zanim włączy wsteczny

Nie został, dopóki S&P500 nie wybije 1396-1397 nic nie jest pewne... tylko trzeba brać pod uwagę że może nastąpić brak korelacji i EURUSD i tak pójdzie jeszcze trochę do góry.harymilloki pisze:Czyli jak myślisz kolego? Lepiej uciekać z tej S bo chyba trend spadkowy został już pozamiatany.pr7emo pisze:trza było wziąć oczekujące na trend wzrostowy, teraz tylko czekać na dobre rokowanieharymilloki pisze:Ja siedzę w S od 1,27997 i mam wrażenie że chyba już pozamiataneChyba nie będzie leciało do dołu. Nie wiem czy jeszcze trzymać?
myślę, żeee, jak masz stratne pozycje to pozamykać i trzeźwo za dzień a może dwa podjąć świadomą decyzjęharymilloki pisze:Czyli jak myślisz kolego? Lepiej uciekać z tej S bo chyba trend spadkowy został już pozamiatany.pr7emo pisze:trza było wziąć oczekujące na trend wzrostowy, teraz tylko czekać na dobre rokowanieharymilloki pisze:Ja siedzę w S od 1,27997 i mam wrażenie że chyba już pozamiataneChyba nie będzie leciało do dołu. Nie wiem czy jeszcze trzymać?
Sam podejmij decyzję. Ja lekko na plus bo sądziłem, ze dojdzie do tego poziomu ale nie tak szybkoharymilloki pisze:Czyli jak myślisz kolego? Lepiej uciekać z tej S bo chyba trend spadkowy został już pozamiatany.pr7emo pisze:trza było wziąć oczekujące na trend wzrostowy, teraz tylko czekać na dobre rokowanieharymilloki pisze:Ja siedzę w S od 1,27997 i mam wrażenie że chyba już pozamiataneChyba nie będzie leciało do dołu. Nie wiem czy jeszcze trzymać?
obudź jak będzie jakaś przyprawa na korekteNowy123 pisze:mozna smialo powiedziec ze plota plus manipulacja banksterow trwa w najlepszehihihi wyslali kolege z Fedy by walna jakis teks bo edke cos nie chcial bic oporow i widzi mi sie tekst walnal ze uwaza a jest jedynie jednym z czlonkow FEDu no ale coz
zadzialalo tak jak mialo zadzialac ahahah tp jedziemy na 12880-90 i S lub spuszcza do bazy po tych banialukach
spojrzeć na złoto i widać, że ten "news" nie jest brany poważnie Może jakiś przystanek
-- Dodano: czw 22-11-2012, 1:54 --
PMI z UE i dane z CHin jeszcze