ale jak pójdzie do góry to może zahaczyć o 1,36, a jak pójdzie w dół to może i nawet 1,16
a do tego ,to musisz sam dojsc,inaczej sie nie nauczyszniedziela16 pisze:Panowie/a może Panie.
To w końcu Eu/Us pójdzie w górę czy spadnie?
A jeśli spadnie to o ile?
I na odwrót?
Pozdrawiam.
niedziela16 pisze:Dobrze. To mnie satysfakcjonuje. Czyli, że jestem tak samo głupi albo tak sano mądry przed zadaniem pytania.
Daj spokój z tym spamem nie dość, że nie wklejasz swoich rysunków to jeszcze nie swoje komentarze. Gdzie są moderatorzy się pytam.marker74 pisze:eurusd m15
Rogalski : " EUR/USD – Wyjście ponad 1,28 będzie dość pozytywnym sygnałem
Linia spadkowa trendu widocznego na wykresie kanału spadkowego, przebiega w okolicach 1,2790, a kilka pipsów wyżej (1,2803) można wyznaczyć poziomy opór na bazie dawnego minimum z 1 października br. Generalnie wyjście ponad poziom 1,28 (biorąc pod uwagę ostatnie zachowanie się rynku, oraz wskazania płynące ze wskaźników), będzie odebrane jako dość pozytywny sygnał w średnim terminie, a znaczenie kolejnego oporu (1,2830) nie powinno być aż tak duże. Niemniej dopiero wyraźne uporanie się ze strefą 1,2850-1,2880 będzie świadczyć o tym, iż w kolejnych tygodniach (grudzień) mamy szanse na testowanie wrześniowo-październikowych szczytów powyżej 1,31. Chociaż już teraz prawdopodobieństwo zaistnienia powyższego scenariusza można ocenić jako duże.
"