DayTrading: Wtorek 6.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 6.11.2012
Pewnie podciągną jeszcze do góry. Nie sądzę żeby chcieli negować tą lampę na m15. Po co się bić z wiatrakiem.
Ja tam reload elek sobie zrobiłem. Może podbiją do góry i na danych za 1,5h zjadą w dół.
Ja tam reload elek sobie zrobiłem. Może podbiją do góry i na danych za 1,5h zjadą w dół.
obserwuj SP500Mpapiez pisze:Pewnie podciągną jeszcze do góry. Nie sądzę żeby chcieli negować tą lampę na m15. Po co się bić z wiatrakiem.

Nowy123, to jak z tym sp? sp up edek dół? i nie chodzi tutaj jeszcze tylko o sp, patrz też na DAXa....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zrozumiałem cię tak jak napisałeś. Najpierw piszesz up, potem cały dzień down, a potem znowu cały dzień up. Ja zwariuje moj drogiBOCZEK pisze:nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś...czy ja nie kumam tego wytłuszczonego zdaniazeuss pisze:a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus eurusd a spadek na dolarzeBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
wtedy były dane o bezrobociu...bezrobocie spadło( dobre dane), edek cały wtedy dzień spadał, a po danych najpierw strzał w dół, potem rura do góry do końca dnia. miałem wtedy S....
a nauczyłem się jednego, ze po 14.30 edek chodzi jako wypadkowa DAXa, SP,i US indexu

dwa szczyty na s&P i daxie weszly teraz czekam na edka.....
a ja dalej nie kumam Twojego zdania że
a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus eurusd a spadek na dolarze
a wtedy było tak ze edek od rana spadał, ogłosili dane o mniejszym bezrobociu dla usa; a edek jeb w dół za 15 minut jeb w górę....
a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus eurusd a spadek na dolarze
a wtedy było tak ze edek od rana spadał, ogłosili dane o mniejszym bezrobociu dla usa; a edek jeb w dół za 15 minut jeb w górę....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jeśli się nie mylę to na złocie właśnie rozpoczął się nawrót od 38% zniesienia fibo (dużego i małego). Jesli mam rację to możemy do końca tygodnia zobaczyc nowe minima
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Expect the Unexpected...
- richard.cali
- Pasjonat
Mnie to by pasowało zeby to już teraz runeło, ale tak porządnie...z jajem
mozna krećka dostać od tych nawrotów...

mozna krećka dostać od tych nawrotów...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

ja nie kumam, ze ty możesz nie kumać, ze dolar jest negatywnie skorelowany ze wszystkimBOCZEK pisze:a ja dalej nie kumam Twojego zdania że

tez zalezy jaki sentyment dane UE plus kreski na edku ale przeważnie gdy SP500 ciagna w gore to mimo woli Edeke podciagany jest tez....BOCZEK pisze:Nowy123, to jak z tym sp? sp up edek dół? i nie chodzi tutaj jeszcze tylko o sp, patrz też na DAXa....
przyklad miales wczoraj gdy szli w gore z SP500 a po sesji go jeszcze na 12800 wsadzili