DayTrading: Wtorek 6.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 lis 2012, 23:00

Wzrost
48
60%
Bez zmian
10
13%
Spadek
22
28%

Liczba głosów: 80

Mpapiez

Re: DayTrading: Wtorek 6.11.2012

Post autor: Mpapiez »

Pewnie podciągną jeszcze do góry. Nie sądzę żeby chcieli negować tą lampę na m15. Po co się bić z wiatrakiem.

Ja tam reload elek sobie zrobiłem. Może podbiją do góry i na danych za 1,5h zjadą w dół.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

Mpapiez pisze:Pewnie podciągną jeszcze do góry. Nie sądzę żeby chcieli negować tą lampę na m15. Po co się bić z wiatrakiem.

Ja tam reload elek sobie zrobiłem. Może podbiją do góry i na danych za 1,5h zjadą w dół.
obserwuj SP500 :wink:

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Post autor: BOCZEK »

Nowy123, to jak z tym sp? sp up edek dół? i nie chodzi tutaj jeszcze tylko o sp, patrz też na DAXa....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zeuss »

BOCZEK pisze:
zeuss pisze:
BOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus eurusd a spadek na dolarze
nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś...czy ja nie kumam tego wytłuszczonego zdania
wtedy były dane o bezrobociu...bezrobocie spadło( dobre dane), edek cały wtedy dzień spadał, a po danych najpierw strzał w dół, potem rura do góry do końca dnia. miałem wtedy S....

a nauczyłem się jednego, ze po 14.30 edek chodzi jako wypadkowa DAXa, SP,i US indexu
zrozumiałem cię tak jak napisałeś. Najpierw piszesz up, potem cały dzień down, a potem znowu cały dzień up. Ja zwariuje moj drogi :):

menago
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: menago »

dwa szczyty na s&P i daxie weszly teraz czekam na edka.....

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Post autor: BOCZEK »

a ja dalej nie kumam Twojego zdania że
a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus eurusd a spadek na dolarze
a wtedy było tak ze edek od rana spadał, ogłosili dane o mniejszym bezrobociu dla usa; a edek jeb w dół za 15 minut jeb w górę....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
tuvok
Gaduła
Gaduła

Post autor: tuvok »

Jeśli się nie mylę to na złocie właśnie rozpoczął się nawrót od 38% zniesienia fibo (dużego i małego). Jesli mam rację to możemy do końca tygodnia zobaczyc nowe minima
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Expect the Unexpected...

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: richard.cali »

Mnie to by pasowało zeby to już teraz runeło, ale tak porządnie...z jajem :d
mozna krećka dostać od tych nawrotów...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zeuss »

BOCZEK pisze:a ja dalej nie kumam Twojego zdania że
a wtedy było tak ze edek od rana spadał, ogłosili dane o mniejszym bezrobociu dla usa; a edek jeb w dół za 15 minut jeb w górę....
ja nie kumam, ze ty możesz nie kumać, ze dolar jest negatywnie skorelowany ze wszystkim :shock: :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

BOCZEK pisze:Nowy123, to jak z tym sp? sp up edek dół? i nie chodzi tutaj jeszcze tylko o sp, patrz też na DAXa....
tez zalezy jaki sentyment dane UE plus kreski na edku ale przeważnie gdy SP500 ciagna w gore to mimo woli Edeke podciagany jest tez....

przyklad miales wczoraj gdy szli w gore z SP500 a po sesji go jeszcze na 12800 wsadzili

Zablokowany