DayTrading: Wtorek 6.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 6.11.2012
ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
masz nam ysli gorsze dane z UE a bankstera UP robilaBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/

-- Dodano: wt 06-11-2012, 12:18 --
ulica w S bo dane gorsze a Ci UP

-- Dodano: wt 06-11-2012, 12:20 --
FX: Option expiries for today's 1000EDT cut,
* Euro-dollar; $1.2795, $1.2800, $1.2825, $1.300 czyzby opcje dzis w grze $1.2795, $1.2800, $1.2825,
- ForexTig3r
- Maniak
m5 oRGR
opór 2820 - fala4
opór 2820 - fala4
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
SP500 DAx na oporze
zanim pejsy wejda o 14 to SP500 powinni spuscic troche wczeniej razem z Edkiem
zanim pejsy wejda o 14 to SP500 powinni spuscic troche wczeniej razem z Edkiem
Nie taka niespodzianka. Tekst, który wkleiłem na sam początek dzisiejszego tematu dawał wiele do myślenia. Przed samą decyzją już tylko 40% szans dawano na obcięcie stóp.moczymorda pisze:Panowie nie spać,stopy w australii
-- Dodano: 06 lis 2012, 05:31 --
ot niespodzianka stopy bez zmian, kangur w góre,edziu goń kangura
Osobiście poszedłem, ale trochę żałuje bo ustawiłem TP w taki sposób, że nie załapałem się na cały ruch - trochę powyżej 1.04. No, ale wiara w dalsze wzrosty po tym impulsie - stąd już następna transakcjaya_dunno pisze: Chyba lepiej bylo isc spac...
K*rwa co sie dzieje z tym chujowym edkiem ,ja sie pytam panowie?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Market action discounts everything
a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus uerusd a spadek na dolarzeBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
nie byles sam,trading na dane ,to teraz taka loteria ,ze ho hoBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
dokladnie RISK ONzeuss pisze:a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus uerusd a spadek na dolarzeBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
po lepszych danych z USA edek robi dip w dol a pozniej podciagaja usaki edka za swoimi indeksami lecz nie na karzdych danych tak sie dzieje i zalezy jeszcze jaki sentyment z UE z danymi

-- Dodano: wt 06-11-2012, 12:54 --
dzis gorsze dane z UE a edka podciagali

-- Dodano: wt 06-11-2012, 12:55 --
teraz mamy edka w okolicy poziomow z sesji USA z wczoraj
-- Dodano: wt 06-11-2012, 13:00 --
RGR na M5
nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś...czy ja nie kumam tego wytłuczonego zdaniazeuss pisze:a ty dalej nie nauczyles sie, ze dobre dane dla gospodarki hamburgerowej to wzrost na sp oilus uerusd a spadek na dolarzeBOCZEK pisze:ostatnio tez tak było, dobre dane z usa, edek up, straciłem wtedy pół konta ;/
wtedy były dane o bezrobociu...bezrobocie spadło, edek cały wtedy dzień spadał, a po danych najpierw strzał w dół, potem rura do góry do końca dnia. miałem wtedy S....
a nauczyłem się jednego, ze po 14.30 edek chodzi jako wypadkowa DAXa, SP,i US indexu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Niemcy: Zamówienia w przemyśle s.a. (wrzesień) -3,3% m/m (prog. -0,5% m/m)
oooo podejrzanie mocni
oooo podejrzanie mocni