To będzie raczej decydujące 15 minut. Jak by ta świeczka też się młotkiem zakończyła, to było by sympatycznie.
Kod: Zaznacz cały
ITALY OCT SERVICES PMI NEW BUSINESS INDEX RISES TO 45.2 VS 42.1 IN SEPT, HIGHEST SINCE JAN
Kod: Zaznacz cały
ITALY OCT SERVICES PMI NEW BUSINESS INDEX RISES TO 45.2 VS 42.1 IN SEPT, HIGHEST SINCE JAN
Mpapiez pisze:Ale była promocja na edku przed momentem. Kto się nie załapał ten trąba.
Ofc zawsze może wyjść dołem - ale skoro azjaci nie zeszli to raczej jest OK.
Do tego chodzą jeszcze ploty że Obama wygra i już mamy kupywanie plotek.
tez prawda,tym bardziej ze pierwsze wyniki bede dopiero po polnocytoBOCZEK pisze:Nowy123, test to jest dziś w hamburgerach wybierają nowego pana do siedzenie w fotelu prezydenckim, więc myślę ze z trejdowania można sobie dziś zrobić mały reelaxik i dać odpocząć kompowi, szczegóły jutro....
w ankiecie wcinołem spadek, ale tak myślę ze będzie konsola 273-28, jak nie będzie spadku. U żabojadów też kiepsko.
pewnie tak odespac noc z danych Australii i czekac na ta noc wyborcza:)BOCZEK pisze:Nowy123, test to jest dziś w hamburgerach wybierają nowego pana do siedzenie w fotelu prezydenckim, więc myślę ze z trejdowania można sobie dziś zrobić mały reelaxik i dać odpocząć kompowi, szczegóły jutro....
w ankiecie wcinołem spadek, ale tak myślę ze będzie konsola 273-28, jak nie będzie spadku. U żabojadów też kiepsko.
Obama wygrywa to UP na akcjach tak mowiamenago pisze:tez prawda,tym bardziej ze pierwsze wyniki bede dopiero po polnocytoBOCZEK pisze:Nowy123, test to jest dziś w hamburgerach wybierają nowego pana do siedzenie w fotelu prezydenckim, więc myślę ze z trejdowania można sobie dziś zrobić mały reelaxik i dać odpocząć kompowi, szczegóły jutro....
...ale zastanawie mnie DAX ,slabe dane a on winduje,po by spasc ,czy...????????????
boczek nie wygląda ci to na korektę prostą AB=CD 3 fali z W1 NA edkuBOCZEK pisze:Nowy123, test to jest dziś w hamburgerach wybierają nowego pana do siedzenie w fotelu prezydenckim, więc myślę ze z trejdowania można sobie dziś zrobić mały reelaxik i dać odpocząć kompowi, szczegóły jutro....