wykres W1 mówi jednoznacznie spadki

teraz nie dojedzie tam jeszcze.menago pisze:jeszcze 33 pipsy i wejdzie glowa z d1,ktora rysowalem w piatek
ja jednak pozostane przy swoim,ze jeszcze na strzalach stochastycznych przed 12 dojdzie do tego poziomymarekdt pisze:teraz nie dojedzie tam jeszcze.menago pisze:jeszcze 33 pipsy i wejdzie glowa z d1,ktora rysowalem w piatek
Nie wiem czy zauważyliście, ale dane związane z Hiszpanią - były opóźnione - kilka minut. Banksterski majstersztyk.
Wcześniej poleciały te z rynków wschodzących. dopiero te Hiszpańskie później... (mogli spokojnie wychodzić z krótkich na dużym wolumenie)
Jak zniknie ryzyko związane z Hiszpanią... a to na dane z Hiszpanii ostatnio tak ciśnięto Ski...
Grecja przy Hiszpanii czy Włoszech to "pikuś". Z fundamentów mogą zacząć w końcu wychodzić wzrosty...
Zanim jednak się uformuje jakaś formacja wzrostowa potrzeba czasu...
Sumo pisze:a jakie są opcje na dziś ?? może to nam pomoże określić kierunek i zasięg.
Kod: Zaznacz cały
Asian central bank demand being noted down at 1.2775/80.
We’re at 1.2790 from session low 1.2777.
Jakie noże, idealnie się odbiło i teraz co najmniej 1.2815, potem albo jeszcze pociśnie w dół albo 1.2880Pszczola321 pisze:I jak, połapali noże o których pisałem?dalej odbicie w okolice 1.2885 wydaje sie realne ale trzeba uważać...