Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi
-
- Pasjonat
Re: Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi
OK dzięki za odpowiedz.
To jeszcze się dopytam czy AmiBroker lub MetaStock do AT to je kupujemy lub otwieramy rachunek w DM gdzie jest dostępność tych programów. Interesuje mnie to zagadnienie aby mieć pełną świadomość oferowanego szkolenia.
To jeszcze się dopytam czy AmiBroker lub MetaStock do AT to je kupujemy lub otwieramy rachunek w DM gdzie jest dostępność tych programów. Interesuje mnie to zagadnienie aby mieć pełną świadomość oferowanego szkolenia.
AmiBroker jest często oferowany za nieduży abonament razem z rachunkiem maklerskim, jeśli zrobisz określony obrót na GPW, np. 100k lub 1mln przez miesiąc to masz wiele rzeczy za darmo. MetaStock jest chyba oferowany tylko z MetaQuotes, nie słyszałem o innym Domu Maklerskim oferującym te usługi. Jednakże w razie czego na pewno znajdzie się coś bezpłatnego do analiz.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
-
- Bywalec
Żeby zamknąć dyskusję w kwestii legalności proszę bardzo.
Kajman
Krzysztof Szczęsny,
regon: 320926267
nip: 8631559169
PKD: 8559B
Pozdrawiam,
Kajman
Krzysztof Szczęsny,
regon: 320926267
nip: 8631559169
PKD: 8559B
Pozdrawiam,
Czyli "Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane".KrzysztofS pisze:PKD: 8559B
Nie żebym zaraz był zainteresowany albo się czepiał, ale lubię jasność i dokładność

4776Z - SPRZEDAŻ DETALICZNA KWIATÓW, ROŚLIN, NASION, NAWOZÓW, ŻYWYCH ZWIERZĄT DOMOWYCH, KARMY DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
po prostu szkolenia sobie dopisał do EGD 
głowna działalność to kwiaciarnia i troszke sie kłóci z opisem twojej osoby na waszej stronie
tam od kilku lat poświęcasz sie dla GPW a tu sie okazuje że kwiaciarnie prowadzisz

głowna działalność to kwiaciarnia i troszke sie kłóci z opisem twojej osoby na waszej stronie
tam od kilku lat poświęcasz sie dla GPW a tu sie okazuje że kwiaciarnie prowadzisz

-
- Bywalec
Witam,krystian74 pisze:OK dzięki za odpowiedz.
Jeśli chodzi o szkolenie i program do AT to wyszedłem z założenia że można zrobić to również na czymś darmowym; które to jest dostępne w każdym biurze maklerskim. Decyzja ta była spowodowana faktem że w ten sposób przeszkolę kogoś kto ma mniej zasobny portfel. Takie osoby przeważają. Osobiście nie uważam że Ami daję jakąś przewagę na rynku, znam dużo lepszy program. Pragnę zaznaczyć że świeczka wygląda tak samo bez względu na program. Oczywiście to jest moje subiektywne zdanie. W swoim podejściu stawiam na prostotę i to daje najlepsze rezultaty. Na szkoleniu nie uczę jak używać Amibrokera, te rzeczy są dostępne za darmo w internecie.
Pozdrawiam,
-- Dodano: pt 02-11-2012, 11:33 --
Jak napisał Wirus, zawsze jakieś PKD przeważa resztę można dopisać. Nigdzie nie napisałem że szkolę kilka latInk. pisze:po prostu szkolenia sobie dopisał do EGD

Pod główne PKD możesz podciągnąć wiele rzeczy

Pozdrawiam,
Teraz to się czepiacie, są dane, są, i co z tego że regon taki, masa firm nie aktualizuje regonu nawet przez kilka lat i to nie przestępstwo. Ink, proste, może prowadził kwiaciarnie czy coś tam podobnego co to zmienia? Może dalej prowadzi i kogoś zatrudnia a sam zajmuje się szkoleniami? Co to zmienia ? Ano nic, działalność jest prowadzona legalnie i tyle.
Ja to bym miał pytanie do hasła Waszego - czyli inwestuj z najlepszymi.
Co to znaczy? Z najlepszymi czyli z kim? na czym polega Wasza lepszość?
Czym możecie się pochwalić? Tzn pomijając powielanie cudzych pomysłów - to gdzie jest ta Wasza wyższość?
Wydaje mi się, że powoli ten cały cyrk ze szkoleniami, sprzedażami trefnych systemów i innymi badziewiami ogólnie ostatnio dostępnymi przydałoby się ukrócić..
Pytanie do Was - uczycie inwestować w sposób uznaniowy czy sprzedajecie system? Ważna kwestia wg mnie to jest.
Teraz wydaje mi się że każdy może zrobić sobie szkolonko.. zaraz zmontuje parę podpunktów złapię ze 2 innych ludzi - palniemy parę górnolotnych haseł i za 100k euro ruszymy ze szkoleniami - a jak ktoś nie za trybi to jakby to powiedzieć - ma pecha
Wracając do tematu, padło kilka pytań chciałbym otrzymać równie wyczerpujące odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Co to znaczy? Z najlepszymi czyli z kim? na czym polega Wasza lepszość?
Czym możecie się pochwalić? Tzn pomijając powielanie cudzych pomysłów - to gdzie jest ta Wasza wyższość?
Wydaje mi się, że powoli ten cały cyrk ze szkoleniami, sprzedażami trefnych systemów i innymi badziewiami ogólnie ostatnio dostępnymi przydałoby się ukrócić..
Pytanie do Was - uczycie inwestować w sposób uznaniowy czy sprzedajecie system? Ważna kwestia wg mnie to jest.
Teraz wydaje mi się że każdy może zrobić sobie szkolonko.. zaraz zmontuje parę podpunktów złapię ze 2 innych ludzi - palniemy parę górnolotnych haseł i za 100k euro ruszymy ze szkoleniami - a jak ktoś nie za trybi to jakby to powiedzieć - ma pecha

Wracając do tematu, padło kilka pytań chciałbym otrzymać równie wyczerpujące odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Wystarczy dokładnie przeczytać naszą stronę i na wszystko znajdzie się odpowiedź.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
proszę o udzielenie odpowiedzi, a nie wymijające pierdu pierdu.