Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Naszym priorytetem jest wyjaśnienie każdej sytuacji. Jak będzie Pan w domu proszę sobie zerknąć na log z Pańskiego terminala - tam być może znajdzie Pan odpowiedź które EA dokonało takich czynów. Jeżeli ma Pan One Click Trader proszę się upewnić że pobrał Pan najnowszą wersję. Na screenie widać LVOE - być może uruchomione były dwie kopie ? W kwestii EA niestety nie pomożemy - działa po stronie klienta, więc nie mamy w to wglądu. Należy zapytać autora oprogramowania skąd takie zachowanie. Ogólnie Pana terminal w sumie modyfikował / próbował zmodyfikować tą transakcję prawie 200 razy. Lepiej sprawdzić co było nie tak aby uniknąć w przyszłości ewentualnych strat.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

LVOE. Mógł być na dwóch wykresach tej samej pary. Na jednym przestawiłeś krechę ze zleceniem stop, a na drugim została w tym samym miejscu i oba te ustawienia wywoływały kolizje. To tylko przypuszczenie, mi się tak zdarzyło z SL parę razy przez nieuwagę.
Songo89K pisze:
DigitalSmoke pisze:Ja widziałem jakieś 16 pipsów jak Ben ogłaszał QE3.

Edit: na Edku oczywiście.
Dla mnie miazga,zostaje przy MM.
Trochę pochopnie. Tak bez poczekania na jakiekolwiek wyjaśnienie.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

ArmadaMarkets pisze:Naszym priorytetem jest wyjaśnienie każdej sytuacji. Jak będzie Pan w domu proszę sobie zerknąć na log z Pańskiego terminala - tam być może znajdzie Pan odpowiedź które EA dokonało takich czynów. Jeżeli ma Pan One Click Trader proszę się upewnić że pobrał Pan najnowszą wersję. Na screenie widać LVOE - być może uruchomione były dwie kopie ? W kwestii EA niestety nie pomożemy - działa po stronie klienta, więc nie mamy w to wglądu. Należy zapytać autora oprogramowania skąd takie zachowanie. Ogólnie Pana terminal w sumie modyfikował / próbował zmodyfikować tą transakcję prawie 200 razy. Lepiej sprawdzić co było nie tak aby uniknąć w przyszłości ewentualnych strat.
Dzięki.

To nie LVOE na dwóch parach bo wtedy nie dałoby rady edytować zlecenia a to się udało. W każdym razie na pewno to wina komp/EA/net/terminal. W każdym razie bez znaczenia bo mam podgląd w logi i nie pojawia się już nic podobnego.

Pozdrawiam
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

sznurek

Nieprzeczytany post autor: sznurek »

Cześć
Testowalem waszą platforme z poziomu konta z "darmowymi" pietnastoma. Jest Ok.
Czy przy zakładaniu zwyklego konta nalezy potwierdzac adres zamieszkania? I jeszcze jedno Pytanie. Wspolpracujace z wami osoby, partnerzy maja mozliwosc podgladu kont(zlecen) waszych klientow?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Ad1 ) Tak, wymagane jest potwierdzenie adresu zamieszkania.
Ad2 ) O jakich partnerów Panu chodzi ?

sznurek

ArmadaMarkets pisze:Ad1 ) Tak, wymagane jest potwierdzenie adresu zamieszkania.
Co za beznadziejny przepis.Paranoiczny. I jak tu ma sie czlowiek czuc Europejczykiem?
ArmadaMarkets pisze:Ad2 ) O jakich partnerów Panu chodzi ?
Takich IB czy jak oni tam sie zwą,ktorzy pomagaja wam w promowaniu waszego biznesu, jak np. pan Pierz Andrzej jednoczesnie reklamujacy swoj produkt, chyba ze czegos nie rozumiem, to prosze mnie nakierowac.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Co za beznadziejny przepis.Paranoiczny. I jak tu ma sie czlowiek czuc Europejczykiem?
Nie rozumiem skąd u Pana takie oburzenie. Każdy broker, tak samo jak bank lub dom maklerski wymaga potwierdzenia adresu.
Takich IB czy jak oni tam sie zwą,ktorzy pomagaja wam w promowaniu waszego biznesu, jak np. pan Pierz Andrzej jednoczesnie reklamujacy swoj produkt, chyba ze czegos nie rozumiem, to prosze mnie nakierowac.
W tym momencie Armada Markets nie posiada Introducing Brokerów. Pan Andrzej jest naszym partnerem w takim sensie, że kupiliśmy od Niego oprogramowanie - nic więcej go z naszą firmą w tej chwili nie łączy. Nie ma On żadnego podglądu do kont, nie jest naszym pracownikiem itd. Jedyny "podgląd" kont ma oficjalny polski support, jednak jest to bardzo różne od tego co widzi Pan w terminalu.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

sznurek pisze:
ArmadaMarkets pisze:Ad2 ) O jakich partnerów Panu chodzi ?
Prosze Pana bardzo prosze o nie sianie plotek z moim nazwiskiem .
Armada Markets zakupila licencje na produkt dla swoich klientow od mojej firmy co nie jest jednoznaczne z tym ze jestem ich IB .
Jak juz kiedys wspomnialem jestem IB dla innego bokera bo mialo to byc alternatywa na zaplate za licencje dla klentow ale nie wypalilo wiec juz niedlugo z tego zrezygnuje .
Wiec na dzien dzisiajeszy mozemy uznac ze nie jestem IB zadnego brokera a jak nim zostane poinformuje o tym oficjalnie bez udzialu posrednikow ;) . ok ?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

sznurek

No ja pana nick'a nie wymyslalem panie Andrzeju, wiec pretensje prosze miec do siebie. Jeny, co Wy tak panikujecie?
To cale potwierdzanie jest nieco dyskryminujace dla osob, ktore prowadza troche mniej osiadly tryb zycia lub nawet nie maja tradycyjnego konta w banku.
Ok, dzieki panowie za oswiecenie.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

sznurek pisze:No ja pana nick'a nie wymyslalem panie Andrzeju, wiec pretensje prosze miec do siebie. Jeny, co Wy tak panikujecie?
tu nie chodzi o panike , moj nick czy moje nazwisko , chodzi o fakt ze wypisuje Pan niepotwierdzone fakty , nie lepiej by bylo zapytac sie najpier mnie czy jestem ich IB ?
a gdybym to ja o Panu jakies bzdury wypisywal ciekawe czy zostawil by to Pan bez echa ?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

ODPOWIEDZ