ArmadaMarkets pisze:Z wpisu typu LOL ciężko jest dokładnie wywnioskować na czym polega problem.
A co tu można więcej powiedzieć

? Sell Stop złożone na platformie, więc tak jak Pan napisał, cena musiała być powyżej. Cena przeszła sell stop dwukrotnie i nie aktywowało go. Dopiero po 10-15 minutach uruchomiło się ze wsteczną ceną. To trochę zabawne, prawda? W dodatku żółty kolor na zlecenie oczekującym z tego co pamiętam to oznacza oczekiwanie na akceptację przez Dealing Desk a to przeczy modelowi ECN i wysyłania zleceń od razu na rynek, prawda?
I jeszcze jedno pytanie: Co by się stało gdyby cena poszła w drugą stronę i musiałbym ją zamykać na giga (jak na skalp) stracie?
Na szczęście poszła w moją i swoje wziąłem - nie będę wysyłał reklamacji bo co mi po niej teraz? Transakcje weszła i swoje mam ale większa gotówkę obawiałbym się do Was włożyć po takim czymś.
Pierz Andrzej pisze:admkowal raczej jest to blad kominukacji terminal-serwer
nie raz takie cos mi sie zdazylo u innych brokerow przy zbytnim pzeciazeniu przez duza ilosc zapytan

Dzięki Andrzej za odpowiedź - Twoja wydaje się rozsądna
-- Dodano: wt 23-10-2012, 10:32 --
ArmadaMarkets pisze:
Poza tym z tego co widzę to reklamuje Pan fakt że zlecenie nie zostało zrealizowane, mimo przejścia przez zlecenie stop. Nie zwróciłem uwagi na to na screenie, gdyż najpierw sprawdziłem to zlecenie i dobrze Pan wie że zostało ono zrealizowane. Być może powstał jakiś błąd w komunikacji server - terminal. Sprawdzimy to. Jednak zlecenie zostało zrealizowane - mimo że na screenie widać inaczej.
Niczego nie reklamuję, przedstawiam tylko suche fakty i moje przypuszczenia. Jedyne co mogę to pokazać co się stało i postawić tezy. Nie wiem co się dzieje po drugiej stronie terminalu więc co ja mogę powiedzieć... Wszystko jest na screenach. I tak zlecenie zostało zrealizowane tak jak pisałem po kilkunastu minutach po starej cenie. To bardzo w porządku z waszej strony. Mam nadzieję, że to faktycznie błąd server-terminal.