DM BZWBK - model ECN
- InvestoronlineFX
- Gaduła
Re: DM BZWBK - model ECN
Witam,
Nastąpiła awaria leżąca poza naszymi systemami i rzeczywiście nie było notowań u wielu brokerów. Wszystko zostało już przywrócone do stanu właściwego. Za utrudnienia przepraszamy.
Pozdrawiamy
Nastąpiła awaria leżąca poza naszymi systemami i rzeczywiście nie było notowań u wielu brokerów. Wszystko zostało już przywrócone do stanu właściwego. Za utrudnienia przepraszamy.
Pozdrawiamy
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
Witam. Gdy podczas takiej sytuacji gdy notowania stają i nie mam kontroli nad złożonymi pozycjami to czy w braku mojej straty mogę żądać od Was zwrotu utraconych pieniędzy????
Gółwnie elektronika

- InvestoronlineFX
- Gaduła
Witam,Helium pisze:Witam. Gdy podczas takiej sytuacji gdy notowania stają i nie mam kontroli nad złożonymi pozycjami to czy w braku mojej straty mogę żądać od Was zwrotu utraconych pieniędzy????
każda reklamacja jest rozpatrywana indywidualnie przez naszego Rzecznika Praw Klienta,
pozdrawiam
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
teoretyczna sytuacja otwieram pozycje bez tp sl, nie zdazylem nic ustawic bo jest awaria, po awarii okazuje sie ze jestem 100 pips w plecy, co w takiej sytuacji zrobi Wasz rzecznik?
rzecznik powie ze awaria byla nie u Was tylko u dostawcow plynnosci?
rzecznik powie ze awaria byla nie u Was tylko u dostawcow plynnosci?
Moim zdaniem jeżeli serwer nie otrzymuje kwotowań - wina brokera. Jeżeli u brokera działają kwotowania, a pojedynczy klient ma problem z połączeniem - wina poza systemem brokera.
Trzeba wziąć pod uwagę złożoność systemu. Brokerowi ciężko odpowiadać za całą trasę jaką muszą przebyć pakiety od serwera do klienta.
Trzeba wziąć pod uwagę złożoność systemu. Brokerowi ciężko odpowiadać za całą trasę jaką muszą przebyć pakiety od serwera do klienta.
Czy DM BZWBK udostepnia na swojej platformie częściowe zamykanie pozycji ?
Bo nijak nie mogę dojść jak to można zrobić... a wiem że inni coś takiego udostępniają...
pozdr
Bo nijak nie mogę dojść jak to można zrobić... a wiem że inni coś takiego udostępniają...
pozdr
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
jezeli mowisz o MT4 to przed potwierdzeniem zamkniecia pozycji zmien wielkosc pozycji .Peterr pisze:Czy DM BZWBK udostepnia na swojej platformie częściowe zamykanie pozycji ?
pozdr
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

rynek stoi od 23 00
Mam pytanie do przedstawicieli DM BZWBK.
Czy są plany wprowadzenia handlu kontraktami (futures a nie CFD) np. E-mini SP500 lub gold?
Czy Wasz model ECN w ogóle daje taką możliwość?
Czy są plany wprowadzenia handlu kontraktami (futures a nie CFD) np. E-mini SP500 lub gold?
WBk na pewno odpowie.MOCKBA pisze:Mam pytanie do przedstawicieli DM BZWBK.
Ja poruszam ten temat w bankach od 5-10 lat,niestety moje doświadczenia nie są budujące,czuję wrogość,niezrozumienie tematu itp.
A Tłumaczenia?,są bardzo różne,wyczuwam że góra jest przeciwna,tłumaczono mi też że NBP też jest przeciw.
Obawiam się że musisz uzbroić się w cierpliwość...,kiedyś to będzie to na 100%
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów