AliorTrader - ECN.
SWAPY
Przepraszam, że zmienię temat, ale może pan Dariusz lub ktoś inny mi odpowie: Dlaczego obecnie swapy są tak niekorzystne dla klienta (jeśli ujemne, to zawyżone wartości, a tam gdzie powinny być dodatnie - są ujemne) ? W porównaniu do innych brokerów wygląda to bardzo nieciekawie... Czy są planowane jakieś zmiany w tej kwestii?
Re: AliorTrader - ECN.
Aktualizacja: Platforma Transakcyjna działa poprawnie
Nie działa poprawnie. Próbuję zamknąć pozycję i się nie da!
Nie działa poprawnie. Próbuję zamknąć pozycję i się nie da!
znowu nie działa..
Nie ma co marudzić i zaśmiecać forum - żale i tak nic nie zmienią w tym temacie.Tomasz88 pisze:znowu nie działa..
Wygląda na to, że dzisiaj trzeba sobie zrobić "urlop" i cieszyć się dniem wolnym od pracy ;-)
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
Maciej Buchta.
Dlaczego na platformie mozna ustawic zlecenie TP (przy sprzedaży pary walutowej) POWYZEJ obecnego kursu ?? przeciez to jest bez sensu, MT4 wywalilby błąd, a tak moja pomyłka skutkowała natychmiastowym zamknieciem pozycji. Do tego jeszcze platforma wisi i mi nie wszedł drugi sell.
Success lies on the far side of failure
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Re: SWAPY
Witam,
Niestety w tym momencie występują problemy z handlem na platformie. Problem leży po stronie naszego partnera technologicznego i czekamy na jego rozwiązanie. Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jeżeli mają Państwo problemy z zamknięciem pozycji proszę o kontakt z infolinia Biura Maklerskiego pod numerem 19503.
Pozdrawiam
Dariusz Wiśniewski
Transakcyjność została przywrócona. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.
Niestety w tym momencie występują problemy z handlem na platformie. Problem leży po stronie naszego partnera technologicznego i czekamy na jego rozwiązanie. Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jeżeli mają Państwo problemy z zamknięciem pozycji proszę o kontakt z infolinia Biura Maklerskiego pod numerem 19503.
Pracujemy nad dostosowaniem swapów tak, aby były one dla Państwa bardziej korzystne. W najbliższym czasie będziemy informować o zmianach w tej kwestii.voyt pisze:Przepraszam, że zmienię temat, ale może pan Dariusz lub ktoś inny mi odpowie: Dlaczego obecnie swapy są tak niekorzystne dla klienta (jeśli ujemne, to zawyżone wartości, a tam gdzie powinny być dodatnie - są ujemne) ? W porównaniu do innych brokerów wygląda to bardzo nieciekawie... Czy są planowane jakieś zmiany w tej kwestii?
Pozdrawiam
Dariusz Wiśniewski
Transakcyjność została przywrócona. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.
wychwalam dzień, w którym przestałem grać w Aliorze
ale jak czytam,AT to już nie temat dla kabarciarza ale dla prokuratora
ale jak czytam,AT to już nie temat dla kabarciarza ale dla prokuratora
Położył się Integral - problemy miał zapewnie nie tylko Alior ale i np. Bre ....“Beginning around 8:35pm and lasting until approximately 7:30am (New York time) there were a number of extended disruptions to the Integral service. The disruptions seemingly affected both Integral’s API connections and direct GUI. No formal explanation has been released by Integral at this time, though some of the periods of disconnect lasted ~2 hours.”
Witam. Wie ktoś może (może Marchew?) czy bedzie dostępna platforma Alior trader na iOS/Androida?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Na razie mogę powiedzieć tylko: nie potwierdzam ani nie zaprzeczammclair pisze:Witam. Wie ktoś może (może Marchew?) czy bedzie dostępna platforma Alior trader na iOS/Androida?
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Karol Marchewka