One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: One Click
Panowie moge sie domyslac ze uzywac OCT na systemie operacyjnym 7 lub Vista .
Wiec prosze uruchomic terminal w trybie administracyjnym .
Wiec prosze uruchomic terminal w trybie administracyjnym .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
rzeczywiscie one-click nie jest do konca kompatybilny do konca z win7
, wejscie z funkcji administratora pomoglo

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
to nie jest kwestia kompatybilnoscisureshot pisze:rzeczywiscie one-click nie jest do konca kompatybilny do konca z win7, wejscie z funkcji administratora pomoglo

OneClick jest urucaminay z poziomy MetaTradera i z takimi samymi prawami jak MT4.
Wiec jezeli MT4 zostanie uruchomiony bez praw Administratora to tak samo zostanie uruchomiony OCT.
A poniewaz ustawinia sa zapisywane sa do pliku , to zeby uworzyc plik program potrzebuje uprawnien administratora

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Przeinstalowany MT4 nie pomogło,linie pojawiają sie na wykresie po użyciu opcji ORDERS i edycji parametrów SL i TP, tak ma być normalnie bo już nie wiem? 

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
to ze linie pokazuja sie podczas edycji SL lub TP to jest normalne. znikaja jak edycja jest zakonczona.PrzemFX pisze:Przeinstalowany MT4 nie pomogło,linie pojawiają sie na wykresie po użyciu opcji ORDERS i edycji parametrów SL i TP, tak ma być normalnie bo już nie wiem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Już działa w moim przypadku pomogło wyłączenie opcji AUTO DIGIT , teraz sl i tp pojawiają się od razu na wykresie.
-- Dodano: 10 paź 2012, 18:52 --
Własnie u mnie linie po edycji zostawały na wykresie i mogłem je przesuwać ?, wszystko było ustawione tak jak na obrazku i pomogło dopiero wyłączenie opcji AUTO DIGIT , po jej włączeniu znowu nie stawia lini sprawdzone kilkanascie razy,mój sys to XP
-- Dodano: 10 paź 2012, 18:52 --
Pierz Andrzej pisze:to ze linie pokazuja sie podczas edycji SL lub TP to jest normalne. znikaja jak edycja jest zakonczona.PrzemFX pisze:Przeinstalowany MT4 nie pomogło,linie pojawiają sie na wykresie po użyciu opcji ORDERS i edycji parametrów SL i TP, tak ma być normalnie bo już nie wiem?
Własnie u mnie linie po edycji zostawały na wykresie i mogłem je przesuwać ?, wszystko było ustawione tak jak na obrazku i pomogło dopiero wyłączenie opcji AUTO DIGIT , po jej włączeniu znowu nie stawia lini sprawdzone kilkanascie razy,mój sys to XP

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Ok już wszystko wporządku ,mój błąd przy włączonej opcji Auto Digit wpisywałem wrtość 100 i nie widziałem SL bo był 100 pips od zlecenia
,przyzwyczajenie z Lvoe gdzie bylo to 10 pips
Ogólnie super programik własnie przesiadam się z luktoma na OCT,wszystko hula

Ogólnie super programik własnie przesiadam się z luktoma na OCT,wszystko hula

Witam,
Mam pytanie co do funkcji BE. Activate to liczba pipsow jaka jest wymagalna aby BE zostalo uruchomione - to jest jasne, ale jak dokladnie dziala opcja step w tym wypadku bo zdanie "7. na jaki poziom ma przenieść STOPLOSS , 0 cena otwarcia" nie do konca uscisla wzgledem czego jest to liczone i jaki ma min. skok 1pip czy 0,1pip.
Pozdrawiam.
Mam pytanie co do funkcji BE. Activate to liczba pipsow jaka jest wymagalna aby BE zostalo uruchomione - to jest jasne, ale jak dokladnie dziala opcja step w tym wypadku bo zdanie "7. na jaki poziom ma przenieść STOPLOSS , 0 cena otwarcia" nie do konca uscisla wzgledem czego jest to liczone i jaki ma min. skok 1pip czy 0,1pip.
Pozdrawiam.
gupiś.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
odkrywca
AD2 co do skoku to zalezy od tego czy jest wlaczona funkcja AUTODIGITS czy nie jezeli jest ON to 1 pips jezeli OFF to 0.1 pips ( jezeli mowimy o brokerze 3,5 cyforwym)
AD1 Wzgledem ceny otwarcia , jezeli w step ustawimy 0 to BE zabezpieczy pozycje tak ze jezeli wybije nas na SL to wyjdziemy na 0
jezeli step ustawimy na 3 to BE zabezpieczy pozycje tak ze jezeli wybije nas na SL to wyjdziemy z zyskiem 3 pipsow
AD2 co do skoku to zalezy od tego czy jest wlaczona funkcja AUTODIGITS czy nie jezeli jest ON to 1 pips jezeli OFF to 0.1 pips ( jezeli mowimy o brokerze 3,5 cyforwym)
AD1 Wzgledem ceny otwarcia , jezeli w step ustawimy 0 to BE zabezpieczy pozycje tak ze jezeli wybije nas na SL to wyjdziemy na 0
jezeli step ustawimy na 3 to BE zabezpieczy pozycje tak ze jezeli wybije nas na SL to wyjdziemy z zyskiem 3 pipsow
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE