One Click

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Re: One Click

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Ostatnio kilka razy wyskoczył mi błąd jak na obrazku w załączniku. Oczywiście skasowanie pliku .set pomaga, ale ustawianie co chwilę wszystkiego na nowo jest trochę denerwujące... Jest jakiś sposób żeby temu zaradzić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

xspojlerx mam prosbe , jak sie ponowi ten blad prosz przeslac mi plik *.set
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Kurcze, no właśnie przed chwilą znowu go miałem ale usunąłem ten plik :( Jak się pojawi ponownie to podeślę.

Ps. Potrafią mi się też skasować ustawienia po zmianie TF-u lub restarcie platformy.

PrzemFX
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PrzemFX »

Co zrobic zeby zaczeła działać opcja Visual w OCT,przeinstalowałem ale nie pomaga?

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

PrzemFX a wlaczony jest przycisk VISUAL na ON ?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

oprocz mozliwosci ustawienia sl i tp dla zlecen oczekujacych tak samo jak dla zlecen market, ustawienia opcji visual domyslnie na on, takze przydalaby sie mozliwosc ustawienia domyslnie indywidualnie wartosci sl, tp i risk, nie jest to jakies widzimisie, na niskim interwale czasem moze dojsc do zawieszki mt4, najszybsza forma pomocy, to ponowne uruchomienie, i chcemy zaregaowac szybko, np przestawic tp, i trzeba kilkac, zeby ponownie visual byl na on(przesuniecie kreski po wykresie najszybszy sposob), ewentualnie chcemy szybko zlozyc zlecenie, znowu trzeba wpisywac risk lub wartosc lota, ponownie sl i tp, chyba lepsza bylaby ,mozliwosc gdyby mozna bylo sobie ustawic te parametry domyslnie np risk 2%. sl5 tp 10, i zeby nie resetowaly sie one po ponownym wlaczeniu platformy, takie sugestie

PrzemFX
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PrzemFX »

Tak przycisk VISUAL jest włączony na ON

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

sureshot pisze:oprocz mozliwosci ustawienia sl i tp dla zlecen oczekujacych tak samo jak dla zlecen market, ustawienia opcji visual domyslnie na on, takze przydalaby sie mozliwosc ustawienia domyslnie indywidualnie wartosci sl, tp i risk, nie jest to jakies widzimisie, na niskim interwale czasem moze dojsc do zawieszki mt4, najszybsza forma pomocy, to ponowne uruchomienie, i chcemy zaregaowac szybko, np przestawic tp, i trzeba kilkac, zeby ponownie visual byl na on(przesuniecie kreski po wykresie najszybszy sposob), ewentualnie chcemy szybko zlozyc zlecenie, znowu trzeba wpisywac risk lub wartosc lota, ponownie sl i tp, chyba lepsza bylaby ,mozliwosc gdyby mozna bylo sobie ustawic te parametry domyslnie np risk 2%. sl5 tp 10, i zeby nie resetowaly sie one po ponownym wlaczeniu platformy, takie sugestie
Popieram ! :564:
Pozdrawiam
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

ale co trzeba klikać jeszcze raz? u mnie visual on jest zawsze na on jak już raz włączyłem. To samo z wartościami SL i TP .

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

u mnie za kazdym razem po wlaczeniu platformy domyslnie jest visual jest off, risk 0.01, sl -1 i tp -1, a chcialbym miec inne wartosci

ODPOWIEDZ