One Click
Re: One Click
Ostatnio kilka razy wyskoczył mi błąd jak na obrazku w załączniku. Oczywiście skasowanie pliku .set pomaga, ale ustawianie co chwilę wszystkiego na nowo jest trochę denerwujące... Jest jakiś sposób żeby temu zaradzić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
xspojlerx mam prosbe , jak sie ponowi ten blad prosz przeslac mi plik *.set
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Kurcze, no właśnie przed chwilą znowu go miałem ale usunąłem ten plik
Jak się pojawi ponownie to podeślę.
Ps. Potrafią mi się też skasować ustawienia po zmianie TF-u lub restarcie platformy.

Ps. Potrafią mi się też skasować ustawienia po zmianie TF-u lub restarcie platformy.
Co zrobic zeby zaczeła działać opcja Visual w OCT,przeinstalowałem ale nie pomaga?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
PrzemFX a wlaczony jest przycisk VISUAL na ON ?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
oprocz mozliwosci ustawienia sl i tp dla zlecen oczekujacych tak samo jak dla zlecen market, ustawienia opcji visual domyslnie na on, takze przydalaby sie mozliwosc ustawienia domyslnie indywidualnie wartosci sl, tp i risk, nie jest to jakies widzimisie, na niskim interwale czasem moze dojsc do zawieszki mt4, najszybsza forma pomocy, to ponowne uruchomienie, i chcemy zaregaowac szybko, np przestawic tp, i trzeba kilkac, zeby ponownie visual byl na on(przesuniecie kreski po wykresie najszybszy sposob), ewentualnie chcemy szybko zlozyc zlecenie, znowu trzeba wpisywac risk lub wartosc lota, ponownie sl i tp, chyba lepsza bylaby ,mozliwosc gdyby mozna bylo sobie ustawic te parametry domyslnie np risk 2%. sl5 tp 10, i zeby nie resetowaly sie one po ponownym wlaczeniu platformy, takie sugestie
Tak przycisk VISUAL jest włączony na ON
Popieram !sureshot pisze:oprocz mozliwosci ustawienia sl i tp dla zlecen oczekujacych tak samo jak dla zlecen market, ustawienia opcji visual domyslnie na on, takze przydalaby sie mozliwosc ustawienia domyslnie indywidualnie wartosci sl, tp i risk, nie jest to jakies widzimisie, na niskim interwale czasem moze dojsc do zawieszki mt4, najszybsza forma pomocy, to ponowne uruchomienie, i chcemy zaregaowac szybko, np przestawic tp, i trzeba kilkac, zeby ponownie visual byl na on(przesuniecie kreski po wykresie najszybszy sposob), ewentualnie chcemy szybko zlozyc zlecenie, znowu trzeba wpisywac risk lub wartosc lota, ponownie sl i tp, chyba lepsza bylaby ,mozliwosc gdyby mozna bylo sobie ustawic te parametry domyslnie np risk 2%. sl5 tp 10, i zeby nie resetowaly sie one po ponownym wlaczeniu platformy, takie sugestie

Pozdrawiam
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

ale co trzeba klikać jeszcze raz? u mnie visual on jest zawsze na on jak już raz włączyłem. To samo z wartościami SL i TP .
u mnie za kazdym razem po wlaczeniu platformy domyslnie jest visual jest off, risk 0.01, sl -1 i tp -1, a chcialbym miec inne wartosci