One Click
Re: One Click
jesli mozna zlozyc zlecenie oczekujace z ustawionymi sl i tp to przydalaby sie taka funkcja, np zeby sl i tp podane w glownym oknie dla zlecen z reki, byly automatycznie uznawane dla zlecenia oczekujacego, w tej chwili trzeba zlozyc zlecenie i na piechote wklepac sl i tp w oknie order, ktore oczywiscie potem mozna swobodnie przesowac po wykresie, ale jednak, byloby to bardziej intuicyjne, ja na samym poczatku zreszta myslalem , ze tak jest
tak samo opcja visual powinna byc domyslnie ustawiona na on, gdyby mozna bylo tez jakims przyciskiem zczytac aktualna cene do okna zlecenia oczekujacego "Price" tez byloby to bardziej wygodne zwlaszcza w daytradingu niz wklepywanie ceny z klawiatury, chociaz tez mozna to obejsc i wpisac cene na poczatku sesji, generalnie chodzi szybko

Na armadzie OCT skłąda się z 3 osobnych okienek,
zamiast jednego belką pozwalającą rozwinąć resztę opcji?
Jest jakiś szczególny powód takiego rozwiązania?

zamiast jednego belką pozwalającą rozwinąć resztę opcji?

Po aktualizacji standardowy OCT chyba też tak wygląda...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Tak , liczne prosby uzytkownikow o mozliwosc wlasnego ukladu okien.aadvark pisze:
mozna w dowolny spsob ulozyc wyglad OCT dwa przyklady ponizej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
i doszedlem do czego sluza lewele przy zleceniach oczekujacych, czyli to jest zczytywanie ceny, a lewel 10 to np zlecenie oczekujace 10 pipsow od ceny , bardzo przyjemna niespodzianka, nie znalazlem tej informacji na stronie, szkoda, ze bez sl i tp , ale juz pisalem
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
- za ta niedogodnosc przepraszam , wlasnie aktualizuje instrukcjesureshot pisze:i doszedlem do czego sluza lewele przy zleceniach oczekujacych, czyli to jest zczytywanie ceny, a lewel 10 to np zlecenie oczekujace 10 pipsow od ceny , bardzo przyjemna niespodzianka, nie znalazlem tej informacji na stronie, szkoda, ze bez sl i tp , ale juz pisalem
- dziekuje za zgloszenie bledu

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- DigitalSmoke
- Pasjonat
A możecie wytłumaczyć o co chodzi z tym "sczytywaniem ceny" bo nie bardzo wiem o co chodzi?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
DigitalSmoke pisze:A możecie wytłumaczyć o co chodzi z tym "sczytywaniem ceny" bo nie bardzo wiem o co chodzi?
chodzi dokladnie o to ze jak wpisana jest wartosc w oknie LEVEL to zlecenie oczekujace jest oddalone od aktulanego kwotowania o podana wrtosc.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Z góry dziękiPierz Andrzej pisze:Pomyslimyxspojlerx pisze:To może z możliwością wyłączenia w ustawieniach?

- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ok, dzięki. Tak przypuszczałem.Pierz Andrzej pisze:DigitalSmoke pisze:A możecie wytłumaczyć o co chodzi z tym "sczytywaniem ceny" bo nie bardzo wiem o co chodzi?
chodzi dokladnie o to ze jak wpisana jest wartosc w oknie LEVEL to zlecenie oczekujace jest oddalone od aktulanego kwotowania o podana wrtosc.