Price Action - Asmodeus8 Journal
-
- Gaduła
Re: Price Action - Asmodeus8 Journal
A co myślicie o sytuacji na GBP-PLN na Daily właśnie tworzy się piękny Engulfing, jeżeli do północy nic się nie zdarzy to jutro można zagrać w górę, bo jest to dobre wsparcie.
Co sądzicie ??
Co sądzicie ??
witam.
jak dla mnie, to można spróbować po zamknięciu dziennej świeczki
pozdrawiam
jak dla mnie, to można spróbować po zamknięciu dziennej świeczki

pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Miałem na myśli GBP-PLN i kupno. Ale może lepiej poczekać na korektę tej formacji.
dokładamy 

jasiu86 pisze:dokładamy
na tej parze nie wiem czy niekształtuje się odwrócona RGR formacja odwortu. Pokonanie linii szyi będzie tym sygnałem up
rzeczy niemożliwe robimy od razu cuda zajmują nam więcej czasu
Pablo78 pisze:jasiu86 pisze:dokładamy
na tej parze nie wiem czy niekształtuje się odwrócona RGR formacja odwortu. Pokonanie linii szyi będzie tym sygnałem up
Witam

oczywiście nie wykluczam takiego scenariusza, stąd moje SL trochę ponad tymi szczytami. Jednakże mimo to obstawiam, że jeszcze przez parę dni / tygodni będziemy poruszać się w granicach 0.81 - 0.7950.
Pozdrawiam

- Dareczekart
- Pasjonat
Witam,
Szukam wskaźnika, kalkulator wielkości pozycji na MT4. Męczy mnie to ręczne przeliczanie SL
Pozdrawiam
Szukam wskaźnika, kalkulator wielkości pozycji na MT4. Męczy mnie to ręczne przeliczanie SL
Pozdrawiam
Witam,
mam jakieś dwa indyki Money Management, ale się nie wypowiem bo nie używam. Zasłaniały mi ekran, więc używam zewnętrznego. Podaję nazwy, może się uda wygoglować:
Money Management byFFDayly
Money_Management_byFF_time
Jak nie znajdziesz, to napisz może jakoś się uda zamieścić (nigdy tego nie robiłem
)
Widziałem jeszcze taki, że przesuwasz na wykresie linie SL i TP i wyliczasz, ale nie działa witryna earnforex (to tam widziałem ten indyk).
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
mam jakieś dwa indyki Money Management, ale się nie wypowiem bo nie używam. Zasłaniały mi ekran, więc używam zewnętrznego. Podaję nazwy, może się uda wygoglować:
Money Management byFFDayly
Money_Management_byFF_time
Jak nie znajdziesz, to napisz może jakoś się uda zamieścić (nigdy tego nie robiłem

Widziałem jeszcze taki, że przesuwasz na wykresie linie SL i TP i wyliczasz, ale nie działa witryna earnforex (to tam widziałem ten indyk).
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
-
- Gaduła
Czemu takie pytania akurat w czyimś dzienniku?
http://forex-nawigator.biz/forum/przero ... 21617.htmlDareczekart pisze: Szukam wskaźnika, kalkulator wielkości pozycji na MT4. Męczy mnie to ręczne przeliczanie SL