według mnie nie mają za bardzo gdzie się cofnać bo leci i leci w dół a jakby miała cofnąć to gdzieś do ZL lub BO a tutaj tego nie widzę, swoją drogą po to jest FBo wybili tych co byli na Be i lecą szybko wyzerować tych w proficie czyli za bardzo cena nie lubi korekty jeżeli leci od FBO bo muszą szybko wyzerować tych co są w BO

Dwa jeszcze zagrania na edzie ale narazie kończę bo nie ma górnego ciena na Edku co mnie nie pokoi więc mogą polecieć zrobić górny cień, ale może być tak że dojdą do tego BO z H4 gdzie chciałem mieć TP2 i wtedy ruszą z impetem w górę.
Swoją drogą fajna sytuacja na kablu, można było wczoraj wchodziś spokojnie na FBO zrobionym na H1 długą swiecą wzrostową. Zobaczymy co będzie dalej narazie na dzisiaj mi starczy, wynik już grubo ponad plan.
manygridi pisze:nie zagrałem eda pod ten scenariusz bo nie było dla mnie setupu na wejście (czyli momo i cofka do zl)
dla mnie też nie było to super idealne ale zrobili w tym miejscu PB z H4 to też ma swoją wymowę
I jeszcz jedna sprawa zobaczcie jak zapierdziela eur/nzd nie chcą w ogóle się zatrzymać zrobić jakąś korektę i dać wejść po prostu suną do góry jak ta lala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.