zeGitman pisze:
Mam dylemat i waham się pomiedzy Alior Traderem a Inwestorem Online Fx BZ WBK. Staram się sam zbierac plusy i minusy obu brokerow ale wolalbym żeby w wyborze pomógł mi ktos kto ma juz doświadczenie na kontach real u obu. U Aliora Podoba mi się platforma-jej obsługa, intuicyjność, czytelność i typy zawieranych transakcji, chociaż jest niestabilna co może jest wynikiem bardziej serwerów niż samej platformy... W BZ czuć tą "solidność" w obsludze klienta ale MT4 jest już wg dinozaurem i w ogóle mi nie podpasował. Najbardziej bym chciał żeby WBk mial taką platforme jak cTrader, wytedy nie mialbym już wątpliwościw wyborze, ale FxPro sa zarejestrowani w Cyprze no i minimalny depozyt to u nich 1000 USD a ja mam zamiar zainwestować 1000 zł co jest możliwe w Aliorze i WBK.
Masz od paru dni jeszcze BRE Bank.//Jeżeli chodzi o rynek międzybankowy to mam bardzo dobre doświadczenia z tym bankiem.///
Co do cTrader zgadzam się z Tobą pod warunkiem że byłoby tam bezpośrednio podłączonych z 15-50 banków dostarczających płynność na transakcjach FX SPOT...
Pozdrawiam.