FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

Shadi pisze:Re. Daro: to nie wiem może przenosić do działu debile roku 2012 - omijać szerokim łukiem - co kto woli.
że co Pana boli? za dużo historii.
To może warto stworzyć podforum z zweryfikowanymi tematami?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

I jak je zweryfikujesz ? Kiedyś proponowałem aby dawać do wglądu konto real. Nikt się nie zgłosił. Więc o czym tu mowa ?

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Wprowadzić zasadę, że jeśli ktoś nie chce poddać się weryfikacji, to przy temacie będzie zaznaczone czerwonymi literami, że szkolenie nie jest zweryfikowane, takie ostrzeżenie.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

No to takich będzie 100%. I w sumie zostaniemy na tym samym etapie co teraz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Życie zweryfikuje. Ktoś musi szkolić dawców kapitału.
Miałem kilka razy dyskusję na PW z ludźmi którzy zaufali jakimś sygnałom czy innym serwisom.
Znaczy to raczej oni mi wrzucali na PW że jestem głupi źle wyrażając się o czymś lub wyrzucając do kosza jakieś magiczne sposoby zarabiania.
Bo my tu zazdrościmy innym jak zarabiają pieniądze i nam to nie na rękę :D :D :D
Że on za 3 miesiące wróci i pokaże jak on zarobił te magiczne gwarantowane procenty ze strony jakiegoś hochsztaplera.
I co ciekawe to nauczyłem się wtedy że im bardziej próbujesz przekonać logicznymi dowodami to tym bardziej to nie działa.
Więc nauczyłem się że wszystkich nie uratuję i lepiej niech na początku dostaną w d.... zanim zastawią dom i oszczędności swoich bliskich.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Cyb pisze:No to takich będzie 100%. I w sumie zostaniemy na tym samym etapie co teraz.
Ogólnie na takie rzeczy łapią się osoby nowe, bo ufają temu co jest napisane na forum, jeśli ktoś zobaczy formę ostrzeżenia to zawsze się zastanowi, bo już sam "autorytet" forum zadziała. Piszę bezosobowo bo forum to taka forma "instytucji" i ludzie z biegu wierzą w coś co jest zamieszczone np. w gazecie branżowej itd. uznają za oczywiste, że jak ktoś się ogłasza to musi zarabiać, a jak "instytucja" ostrzega to się w głowie lampka zapali. Oczywiście to tylko moje własne spostrzeżenie, ale może warto coś takiego wprowadzić. Wtedy od razu szkolący określał by, czy uczy tylko teorii, czy może sam jest traderem i ma praktykę za sobą.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Tyle tylko że konto demo również można przedstawić jako real. W ten sposób autorytet forum zasugeruje że to jest ok, a nie będzie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Cyb pisze:Tyle tylko że konto demo również można przedstawić jako real. W ten sposób autorytet forum zasugeruje że to jest ok, a nie będzie.
Konto weryfikowane było by przed modów, albo podłączone do mfxbook, albo dostęp do konta real przez hasło(tu można polegać na doświadczeniu moderacji w sprawach ewentualnych fałszerstw). Jeśli ktoś nie chce się poddać procedurze to wiadomo, że nie ma czego pokazać i ma automatycznie status niezweryfikowany. Oczywiście klient też ma prawo do wglądu, ale wstępna selekcja była by na poziomie forum.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Chodzi mi o to, że skąd mam mieć pewność, że konto pokazane jako real jest kontem real ?

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Cyb pisze:Chodzi mi o to, że skąd mam mieć pewność, że konto pokazane jako real jest kontem real ?
np. zrobic wyplate zeby byla pokazana na myfxbook?

ps. z tego co pamietam z tego forum to tylko seba u. wyplaca z konta demo :)

ODPOWIEDZ