Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Pewnie dodawali nowe pary - stąd offline. Teraz się zalogowałem i patrze co doszło.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Zgodnie z wcześniejszymi informacjami, zostały dodane nowe pary walutowe. Aby zobaczyć nowe pary, w oknie Rynek należy kliknąć prawym przyciskiem myszy oraz wybrać Pokaż wszystkie symbole.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re:
zgodnie z umową informuję, że pierwszy przelew z wypłatą dotarł bezproblemowo, tzn:niemiaszek pisze: w skali 1-5 zostawiam sobie jeden punkt odnośnie realizacji wypłat z rachunku ale napisze napewno jak zrobię pierwszą![]()
zleciłem wypłatę na stronie Armady przelewem bankowym w czwartek (20.09.) ok 15:00 i dzisiaj (25.09.) pieniądze miałem na koncie w Alior Banku (ogólny koszt przelewu z Armady do Aliora to 40 zł, z czego koszt po mojej stronie to 18.55 zł)
może trochę długo ta kasa była w "drodze" biorąc pod uwagę, że obecnie standardem jest realizacja przelewu w Polsce w przeciągu 24 h pomiędzy bankami na terenie pl, ale zgodnie z wpisem na stronie Armady, że realizacja wypłat może trwać od 1 h do 72 h to należy dodać, że napewno chodzi o dni robocze a w moim przypadku załapałem się na przerwę weekendową, więc i czas oczekiwania się wydłużył

mogę śmiało przyznać kolejny + , czyli po mojemu nota na 5

naprawdę trzymam kciuki, aby nic się nie popsuło i działało tak jak do chwili obecnej, czyli bez zastrzeżeń...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Re: Re:
niemiaszek pisze:zgodnie z umową informuję, że pierwszy przelew z wypłatą dotarł bezproblemowo, tzn:niemiaszek pisze: w skali 1-5 zostawiam sobie jeden punkt odnośnie realizacji wypłat z rachunku ale napisze napewno jak zrobię pierwszą![]()
zleciłem wypłatę na stronie Armady przelewem bankowym w czwartek (20.09.) ok 15:00 i dzisiaj (25.09.) pieniądze miałem na koncie w Alior Banku (ogólny koszt przelewu z Armady do Aliora to 40 zł, z czego koszt po mojej stronie to 18.55 zł)
może trochę długo ta kasa była w "drodze" biorąc pod uwagę, że obecnie standardem jest realizacja przelewu w Polsce w przeciągu 24 h pomiędzy bankami na terenie pl, ale zgodnie z wpisem na stronie Armady, że realizacja wypłat może trwać od 1 h do 72 h to należy dodać, że napewno chodzi o dni robocze a w moim przypadku załapałem się na przerwę weekendową, więc i czas oczekiwania się wydłużył![]()
mogę śmiało przyznać kolejny + , czyli po mojemu nota na 5![]()
![]()
naprawdę trzymam kciuki, aby nic się nie popsuło i działało tak jak do chwili obecnej, czyli bez zastrzeżeń...
To pierwszy raz słyszę że ktoś z demko wypłacił

Aramada bardzo dobry brok - oby tak dalej wszystko działało to będzie naprawdę znakomicie. Oby się nie potwierdziło przysłowie, " co piękne szybko się kończy". Pozdrawiam Armadowiczów !
Witam!
Armada Markets - wspaniały brok. Istnieje jednak obawa, jak to u spekulantów (więc całkiem zasadna) - czy przyjęty model biznesowy jest całkowicie świadomym krokiem a nie tylko profesjonalnym zapałem (bo traderzy dla traderów) i nie okaże się z czasem, że lepiej być brokiem jak reszta dotychczas (kombinującym)? Czy czasem nie wpadniecie na to, że lepiej opłaca się kombinowanie niż uczciwość? Oby tylko dzięki temu co jest teraz przyszło jak najwięcej klientów (co też jest nawet kwestią czasu). Jakie są perspektywy na przyszłość odnośnie tej najważniejszej cechy: transparentności, fairplay oraz...warunkom handlowym takim jakie są teraz...?
Pozdr.
Armada Markets - wspaniały brok. Istnieje jednak obawa, jak to u spekulantów (więc całkiem zasadna) - czy przyjęty model biznesowy jest całkowicie świadomym krokiem a nie tylko profesjonalnym zapałem (bo traderzy dla traderów) i nie okaże się z czasem, że lepiej być brokiem jak reszta dotychczas (kombinującym)? Czy czasem nie wpadniecie na to, że lepiej opłaca się kombinowanie niż uczciwość? Oby tylko dzięki temu co jest teraz przyszło jak najwięcej klientów (co też jest nawet kwestią czasu). Jakie są perspektywy na przyszłość odnośnie tej najważniejszej cechy: transparentności, fairplay oraz...warunkom handlowym takim jakie są teraz...?
Pozdr.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Dziękujemy za miłe słowa. Nikt nie tworzy takiego przedsięwzięcia nie mając opracowanego szczegółowego biznesplanu, także model biznesowy jest jak najbardziej świadomy, wyliczony. Sprawa jest prosta - w odróżnieniu od innych brokerów Armada Markets ogranicza koszty - nie mamy wielkich biur, rozdmuchanych akcji marketingowych, nie sponsorujemy teamu F1
. Zamiast tego, skupiamy się na atrakcyjnej ofercie oraz sprawnej obsłudze klienta - przyciągamy jakością, nie wodotryskami. Jak na razie model ten sprawdza się tak jak planowano, także absolutnie nie planujemy zmieniać tego, co działa dobrze.

nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Gratuluję!
Skoro już chwalimy, to i ja dodam coś od siebie.
Egzekucja rewelacyjna.
Koszty transakcji bardzo niskie.
Wreszcie mogę trade'ować bezpośrednio na crossach
Brak problemów z kwotowaniami
Brak problemów z połączeniem
Jeśli mogę coś zasugerować, to częściową automatyzację obsługi klienta - coś jak gabinet inwestora u Admirala.
Poza tym bardzo ucieszyłbym się z CFD na indeksy oraz kontraktów na ropę i inne surowce. Teraz zmuszony jestem grać u innego brokera, u którego warunki transakcji są istotnie gorsze (np. porównując srebro)
Skoro już chwalimy, to i ja dodam coś od siebie.
Egzekucja rewelacyjna.
Koszty transakcji bardzo niskie.
Wreszcie mogę trade'ować bezpośrednio na crossach
Brak problemów z kwotowaniami
Brak problemów z połączeniem
Jeśli mogę coś zasugerować, to częściową automatyzację obsługi klienta - coś jak gabinet inwestora u Admirala.
Poza tym bardzo ucieszyłbym się z CFD na indeksy oraz kontraktów na ropę i inne surowce. Teraz zmuszony jestem grać u innego brokera, u którego warunki transakcji są istotnie gorsze (np. porównując srebro)
Co z tą historią?
aż tyle czasu to wymaga?

aż tyle czasu to wymaga?

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Czy komuś udało się już wypłacić 100 euro z konta promocyjnego na konto realne a potem na konto bankowe?
https://client.armadamarkets.com/Welcome/eng3cW1/
https://client.armadamarkets.com/Welcome/eng3cW1/
Intial deposit of 15 euros cannot be withdrawn from the Welcome Account.
A maximum of 15 euros of profit can only be withdrawn to a live Classic or Exchange account having an equity of at least 100 euros or equivalent in other currencies.
Czyli czytamy ze zrozumieniem. Konto na start ma 15 E, maksymalnie 15 ZYSKU można przelać na konto realne. Konto realne należy zasilić kwotą 100 EURO lub równowartością w innej walucie.
A maximum of 15 euros of profit can only be withdrawn to a live Classic or Exchange account having an equity of at least 100 euros or equivalent in other currencies.
Czyli czytamy ze zrozumieniem. Konto na start ma 15 E, maksymalnie 15 ZYSKU można przelać na konto realne. Konto realne należy zasilić kwotą 100 EURO lub równowartością w innej walucie.