Patforma Alior Banku w inny sposób liczy poziom stop out. Jeśli chodzi to, że przy takich samych warunkach Protrader wcześniej zamknie stratną pozycję, to tak, ma Pan rację.zz pisze:Jeżeli to dobrze interpretuję, to olbrzymi plus dla BRE // ponieważ gdy np. ustawiam SL 30% to potrzebuję 5-6 krotnie mniej kapitału niż w Alior banku?.///
Tak.zz pisze:Bez przekładanie czegokolwiek w // różnych zakładkach,a tak miałem u innych/// jeżeli mam 100 i rynek się obsunie o 70,zostanie 30 to przy tych 30 nastąpi automatycznie Stop Out czyli zamknięcie pozycji?.
Najlepiej ściągnąć plik instalacyjny z ze strony: http://www.breforex.pl/platformy-bretrader-ecn. Smart Orders będą już aktywne po instalacji. Trzeba tylko się upewnić, że włączone są strategie. Jeśli tak nie jest, dostanie Pan info na ekranie, że trzeba je włączyć.zz pisze:Proszę mi wytłumaczyć,ja rozumiałem napis na Waszej stronie tak ,cytuję //Szybkie składanie zleceń – pozwala składać zlecenia 1 kliknięciem, z możliwością ustawiania poziomów Stop Loss (S/L) i Take Profit (T/P) już w momencie składania zlecenia. ///
Ja to rozumiałem tak że dajecie jakąś nakładkę i poprzez tą nakładkę można to razem składać?.
A jeżeli tak,to jak tą nakładkę ściągnąć?.
Jak ten clik na platformie uruchomić?.