mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

zz pisze:Jeżeli to dobrze interpretuję, to olbrzymi plus dla BRE // ponieważ gdy np. ustawiam SL 30% to potrzebuję 5-6 krotnie mniej kapitału niż w Alior banku?.///
Patforma Alior Banku w inny sposób liczy poziom stop out. Jeśli chodzi to, że przy takich samych warunkach Protrader wcześniej zamknie stratną pozycję, to tak, ma Pan rację.
zz pisze:Bez przekładanie czegokolwiek w // różnych zakładkach,a tak miałem u innych/// jeżeli mam 100 i rynek się obsunie o 70,zostanie 30 to przy tych 30 nastąpi automatycznie Stop Out czyli zamknięcie pozycji?.
Tak.
zz pisze:Proszę mi wytłumaczyć,ja rozumiałem napis na Waszej stronie tak ,cytuję //Szybkie składanie zleceń – pozwala składać zlecenia 1 kliknięciem, z możliwością ustawiania poziomów Stop Loss (S/L) i Take Profit (T/P) już w momencie składania zlecenia. ///
Ja to rozumiałem tak że dajecie jakąś nakładkę i poprzez tą nakładkę można to razem składać?.
A jeżeli tak,to jak tą nakładkę ściągnąć?.
Jak ten clik na platformie uruchomić?.
Najlepiej ściągnąć plik instalacyjny z ze strony: http://www.breforex.pl/platformy-bretrader-ecn. Smart Orders będą już aktywne po instalacji. Trzeba tylko się upewnić, że włączone są strategie. Jeśli tak nie jest, dostanie Pan info na ekranie, że trzeba je włączyć.
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

U Was też przy instalacji platformy próbuje ściagać M. NET Framework ?
Przyznam że jeszcze się nie spotkałem żeby MT4 wymagało tego ustrojstwa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

kris007 instaluje frameworka poniewaz wiekszosc bibliotek ktore sa w instalacji korzysta z tego srodowiska .
Podobnie jest z moim OCT tez korzyta ze srodowiska FrameWork ;) nie ma nic w tym strasznego :)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Pierz Andrzej pisze:kris007 instaluje frameworka poniewaz wiekszosc bibliotek ktore sa w instalacji korzysta z tego srodowiska .
Podobnie jest z moim OCT tez korzyta ze srodowiska FrameWork ;) nie ma nic w tym strasznego :)
kurde no może i tak ale przez tyle lat żadna instalka Mt4 tego nie robiła (nie wymagała), to mnie najbardziej zaskoczyło,
nie ukrywam że frameworka zawsze wywalałem jak nie był mi potrzebny, zajmował tylko zbędne miejsce na dysku :) a tu masz się narobiło... :(

Dzięki za odpowiedź Andrzej :)

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tarfue »

Esco pisze: Witam Tez mam ten problem. Firefox i Windows & x64.
Podobnie u mnie

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

U mnie też problem ze stroną. Opera i FF pod XP :?
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Melduję za kolegami powyżej.

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Trzeba aktualizować windozę na bieząco. Framework pewnie potrzebny do OneClicka (BRe Smart Orders ), którego domyślnie zapina i ustawia w pierwszym wykresie.

Jak ktoś chce bez wodotrysków, jest instalka na pena w formie zip do rozpakowania, bez ściągania z metaquotes.
http://www.breforex.pl/Media/Default/In ... %20ECN.zip

I instalka normalna http://www.breforex.pl/Media/Default/In ... nstall.exe bez BRe Smart Orders.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Pytanie do BRE.
Czy dżwignia jest uzależniona od wielkości depozytu,a powyżej pewnej kwoty jest zmniejszana?.
A jeżeli tak,to informujecie o tym klienta jeżeli się to zmieni czy klient sam sobie tego musi pilnować?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

zz pisze:Pytanie do BRE.
Czy dżwignia jest uzależniona od wielkości depozytu,a powyżej pewnej kwoty jest zmniejszana?.
A jeżeli tak,to informujecie o tym klienta jeżeli się to zmieni czy klient sam sobie tego musi pilnować?.
Pozdrawiam.
Dźwignia jest stała niezależnie od depozytu (wpłaty). Dla walut wynosi 1:100 (1% depozyt) , natomiast kontrakty CFD mają różną dźwignię np. DE30 - depozyt w wys. 1.5%
Ostatnia kolumna w pełnej wersji specyfikacji informuje o wysokości depozytu
Specyfikacja
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

ODPOWIEDZ