Wysokośc depozytu
Wysokośc depozytu
Jeśli to nie tajemnica to ile średnio trzymacie w depo i ile procent miesięcznie z tego osiagacie?
Re: Wysokośc depozytu
Ja gram na demach, obecnie skupiłem się głównie na Domu Maklerskim BZ WBK gdyż u innych były częste rekwotowania a nawet problemy z przyjęciem samego zlecenia. Moja kwota to 6.000 zł, zaznaczam jednak, że jest to demo a ja dopiero uczę się różnych technik, często popełniam błędy. Staram się wypracować własną strategię analizując wykres i dane makro ekonomiczne.
Milion, a średnio te 300%.
PS: Jakie pytanie, taka odpowiedź.
PS2: Rekwotowania na demo ? Słaba zagrywka.
PS: Jakie pytanie, taka odpowiedź.
PS2: Rekwotowania na demo ? Słaba zagrywka.
Rekwotowania a błąd 'zła cena' to dwie zupełnie inne sprawy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jeśli mogę spytać, jaka jest różnica między rekwotowaniem a błędem "zła cena".
Woooow. Gratulacje. Gdzie mi do Ciebie!Cyb pisze:Milion, a średnio te 300%.
Mi bardziej chodziło o to, że np: z takim 1k nie ma sensu zaczynać bo możliwości małe a hedge czy dywersyfikacja właściwie niemożliwa.
Druga sprawa to jak kilka miesięcy będę się pałętał koło zera lub nawet minusa to będę wiedział, że za słaba edukacja lub nieadekwtność do wykonywanej pracy ale może inni też tak mają.
Jest sens zaczynać nawet z kwotą 10 PLN.
Moim zdaniem optymalnie jest 10-20% trzymać u broka z opcją szybkiej dopłaty.Bogota pisze:Jeśli to nie tajemnica to ile średnio trzymacie w depo i ile procent miesięcznie z tego osiagacie?
% zysku liczyć do całej kwoty przeznaczonej na trading.
W moim przypadku lepiej by było żebym wypłacił:) Początek jak Midas, czego się nie tknąłem zamieniało się w złoto.
Cyb: za tyle to nie bardzo kupię nawet na mikro.
Cyb: za tyle to nie bardzo kupię nawet na mikro.