Mylisz się. 0,01 lot na EU kosztuje około ~8.25 PLN w tej chwili ( lewar 1:500 ).Bogota pisze:Cyb: za tyle to nie bardzo kupię nawet na mikro.
Wysokośc depozytu
Re: Wysokośc depozytu
Mój broker takiego lewara nie ma. Może i dobrze.
P.S. To już żadnego ruchu wtedy nie zrobisz a tym 10PLN poza modleniem się o trend.
P.S. To już żadnego ruchu wtedy nie zrobisz a tym 10PLN poza modleniem się o trend.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2012, 19:37 przez Bogota, łącznie zmieniany 1 raz.
Lewar jest dla ludzi którzy potrafią z niego korzystać. Widocznie nie za bardzo umiesz skoro twierdzisz że to szkoda... Jak dla mnie broker może dawać i 1:10000 , nie znaczy że musisz taki używać.
-- Dodano: czw 27-09-2012, 19:38 --
-- Dodano: czw 27-09-2012, 19:38 --
Nie mów o czymś o czym nie masz pojęcia. Nie będę tej historii powtarzał po raz milionowy, ale 10 pln na prawdę wystarczy. Jeżeli ktoś ma SL 3 to może nawet się pomylić...Bogota pisze:P.S. To już żadnego ruchu wtedy nie zrobisz a tym 10PLN poza modleniem się o trend.
Jak nie użyje nie ma deala. Jakbym wszystko miał nie udzielałbym się dla początkujących.
-- Dodano: 27 wrz 2012, 19:46 --
-- Dodano: 27 wrz 2012, 19:46 --
No cóż uczę się nie zaprzeczę. Chciałbym od najlepszych. Mogę przelać Ci te 10PLN żebyś pokazał jak z tym zacząć?Cyb pisze: Nie mów o czymś o czym nie masz pojęcia. Nie będę tej historii powtarzał po raz milionowy, ale 10 pln na prawdę wystarczy. Jeżeli ktoś ma SL 3 to może nawet się pomylić...
początkującemu doradzaj depo 10 zł i 3pipsy sl-a, chyba kpiny sobie robiszCyb pisze:Nie mów o czymś o czym nie masz pojęcia. Nie będę tej historii powtarzał po raz milionowy, ale 10 pln na prawdę wystarczy. Jeżeli ktoś ma SL 3 to może nawet się pomylić...
A ja mu nie doradzam takiego depo. Mówię tylko aby nie negował pewnych możliwości. Poza tym on nie pytał ile wpłacić na start. Pytał ile ktoś trzyma.
Ponawiam swoje pytanie: jaka jest różnica między rekwotowaniem a błędem "zła cena".
A gdzie ja negowałem możliwości? Pytam się ludzi jak grają a Ty wyjeżdżasz ze złotymi myślami. W lotto inwestując 3PLN mam możliwość zarobić 30MPLN. Chyba nie zrozumiałeś pytania... Może daj na luz i wykorzystaj swój potencjał w innych pytaniach na pewno z lepszym skutkiem.Cyb pisze:A ja mu nie doradzam takiego depo. Mówię tylko aby nie negował pewnych możliwości. Poza tym on nie pytał ile wpłacić na start. Pytał ile ktoś trzyma.
Nie piszę złotych myśli, piszę z własnego doświadczenia. To różnica.
No przepraszam a co to było? Dałeś jakiś konkret? Zapraszam na lunch jeśli możesz coś więcej przekazać, dojadę jeśli trzeba,tylko czy możesz coś więcej przekazać poza napinką na forum?