Rekomendacja prost z kibla
Re: Rekomendacja prost z kibla
brother, widzę sprawnie operujesz argumentami, najpierw argument że skoro zarabia na FX to nie powinien szkolić dla "drobnych" gdy drobne okazują się troszkę grubsze to pieniądze juz nie maja znaczenia tylko udowodnienie systemu i zarabiania
niestety szkolący NIE MUSI nic udowadniać, może ale na pewno nie musi, a to ile rzeczy pokaże i czy coś udowodni może wpłynąć pozytywnie lub negatywnie na ilość klientów bo to klient decyduje czy te materiały i opinie klientów wystarczają mu do podjęcia decyzji czy potrzebuje więcej np historie transakcji, zabawy w obrońców owieczek to niestety nie moja bajka

Ink ja staram się przestrzec ludzi, ty to zlewasz każdy może robić co chce. Dobrze wiemy o czym mowa, nie zmienię zdania i będę takie rzeczy na każdym kroku wytykał. Teraz czasówki zostają na stałe i mam nadzieję, że może ktoś dzięki temu 10 razy się zastanowi nim wpłaci pieniądze jakiemuś "dżentelmenowi " za rzekome szkolenie, które nie tylko często jest niepoparte wiedzą i doświadczeniem, ale także prowadzi do strat na rachunku. Bo sobie jeden z drugim wymyślił, że po robocie powiesi kilka zegarów na ścianie i będzie udawał tradera(jest taki jeden ancymonek i to nawet Seba U wydaje się przy nim elokwentnym jegomościem) Był tez taki jeden co pisał, że "karta nie świnia odwrócić się musi" i proponował ludziom "pomoc", jeden "patrzał" na wykresy itd. Przykładów jest wiele i straszno i śmieszno zarazem.Ink. pisze:brother, widzę sprawnie operujesz argumentami, najpierw argument że skoro zarabia na FX to nie powinien szkolić dla "drobnych" gdy drobne okazują się troszkę grubsze to pieniądze juz nie maja znaczenia tylko udowodnienie systemu i zarabianianiestety szkolący NIE MUSI nic udowadniać, może ale na pewno nie musi, a to ile rzeczy pokaże i czy coś udowodni może wpłynąć pozytywnie lub negatywnie na ilość klientów bo to klient decyduje czy te materiały i opinie klientów wystarczają mu do podjęcia decyzji czy potrzebuje więcej np historie transakcji, zabawy w obrońców owieczek to niestety nie moja bajka
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
nie zlewam tylko doceniam przesiębiorczość, skoro chce bawić sie w szkolenia to niech sie bawi, na FX a raczej na tym forum zrobiła sie taka tendencja że szkolenie powinno nauczyć zarabiać, zapominacie że szkolenie uczy wiedzy teoretycznej a praktyke każdy odbywa w swoim zakresie
brother jesteś tak zagorzałym przeciwnikiem szkoły jak i ogolnie terminu szkolenie że prosił bym ciebie o podanie przynajmniej 5 argumentów dlaczego uważasz tą szkołe za jedno wielkie oszustwo
brother jesteś tak zagorzałym przeciwnikiem szkoły jak i ogolnie terminu szkolenie że prosił bym ciebie o podanie przynajmniej 5 argumentów dlaczego uważasz tą szkołe za jedno wielkie oszustwo

ja tez chetnie poslucham tych argumntow..
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
No jak to? Jak nie ma dowodów, że są uczciwi, to znaczy że są nieuczciwi. Nie słyszałeś o domniemaniu winy? 
Dość popularne w prawie podatkowym

Dość popularne w prawie podatkowym

Jestem zagorzałym przeciwnikiem terminu szkolenie, bo to niestety nie są profesjonalne szkolenia, a tak próbują je przedstawić osoby trudniące się tym "procederem".Ink. pisze:nie zlewam tylko doceniam przesiębiorczość, skoro chce bawić sie w szkolenia to niech sie bawi, na FX a raczej na tym forum zrobiła sie taka tendencja że szkolenie powinno nauczyć zarabiać, zapominacie że szkolenie uczy wiedzy teoretycznej a praktyke każdy odbywa w swoim zakresie
Andy mam wrażenie, że ty patrzysz na wszystko przez pryzmat profesjonalnego szkolenia na którym byłeś i nie wiesz jak wygląda gro szkoleń z tego forum. Ostatni przykład "uniwersytetu" spekulacji prowadzonego przez osobę nastoletnią, w dodatku grającą do niedawna na demo, która w błędny sposób opisuje nawet coś takiego jak świeczki jest chyba dobrym przykładem? Na sąsiednim forum pojawił się kolega, który niedawno pytał o podstawy i Raposo musiał zablokować PW bo był taki namolny i pytał o jakieś pierdoły, a teraz wyskoczył z "pro" szkoleniami. Przykładów są dziesiątki, cały czas podkreślam sytuacja ta wynika z polityki prowadzonej przez tą branżę, nic nie pokazujemy, nic nie musimy, każdy kto chce może szkolić, a ostatecznie klienci po fakcie dowiedzą się czy zostali oszukani, czy nie.
Ink nie chce mi się odnosić do Seby U. poczytaj temat "tak inwestuje Seba U" jeśli po tym powiesz, że to był pokaz możliwości profesjonalnego tradera to nie wiem jaki argument cię przekona. I nie wmawiaj mi, że napisałem, że pała forex to jedno wielkie oszustwo bo takich słów nie użyłem.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
brother, nie ma takiego tematu
pytam konkretnie ciebie o twoje argumenty odnoście szkolenia, bez argumentów jesteś po prostu zwykłym pieniaczem, wybacz ale tak to wygląda

Ink powiedz po prostu, że w przyszłości nie wykluczasz prowadzania szkoleń. Ja nie zamierzam, nie muszę, więc opisuje rzeczywistość taką jak jest, a nie taką jaka mi jest wygodna. Temat niestety został skasowany(niedawno jeszcze był), powstał 6 listopada 2011, nie udawaj, że tego nie widziałeś bo był to dość popularny wątek z załączonymi zdjęciami.Ink. pisze:brother, nie ma takiego tematupytam konkretnie ciebie o twoje argumenty odnoście szkolenia, bez argumentów jesteś po prostu zwykłym pieniaczem, wybacz ale tak to wygląda
brother ...
szkolenia z Forexu to bardzo dochodowy interes..
dobry program i kasiora sama plynie..
szkolenia z Forexu to bardzo dochodowy interes..
dobry program i kasiora sama plynie..
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Jestem taką osoba ze nic nie wykluczam, nawet tego że będę handlował ziemniakami, nie wymianiamy zdan pierwszy raz przyjacielu i dobrze zdajesz sobie sprawę że nie lubię takiej jałowej wymiany zdań, jesli chcesz poprzeć jakąś teze to niestety musisz mieć jakieś argumenty na jej poparcie, natomiast tak jak mówiłem ja oglądałem filmik szkoły forex zamieszczony na innym forum i dla mnie to co on tam gada miało sens, nie widziałem " obiecywania kokosów " ani gadania głupot, widziałem po prostu 30 minut biadolenia o podstawach inwestowania do których nie mam zastrzeżeń, co do tematu, widziałem ale nie pamiętam co dokladnie w nim było, chyba kilka źle zajętych pozycji a reszta to piana i jad