i chyba sobie odpuszczę

Nie ma w tym żadnej tajemnicy , po prostu obserwuję jednocześnie trzy paryrabit pisze:Mandrejk moglbys uchylic rabka tajemnicy i wyjasnic dlaczego grales na ejku a nie a edku ?
Pozdro.
Nie no to byl tylko taki zarcik , pytalem bo na edku byl dokladnie taki sam setup ale wybicie na ejku bylo dwukrotnie glebsze . Zaczalem sie zastanawiac czy przypadkiem nie obserwowales ujka na ktorym rowniez byl podobny szort .mandrejk pisze:Nie ma w tym żadnej tajemnicy
To fakt spredy i egzekucja na realu wrecz oszalamiajaca , takich warunkow nie mialem na zadnym demo .Po za tym odkąd mam konto w Armada M mam mały spreed na ejku i zlecenia
wchodzę jak w Ducasie czyli natychmiast
Nie Czytasz uważnie co napisałem , obserwuję tylko trzy pary, nie gram na ujku, więc nie mogę Ci odpowiedziećrabit pisze:Nie no to byl tylko taki zarcik , pytalem bo na edku byl dokladnie taki sam setup ale wybicie na ejku bylo dwukrotnie glebsze . Zaczalem sie zastanawiac czy przypadkiem nie obserwowales ujka na ktorym rowniez byl podobny szort .mandrejk pisze:Nie ma w tym żadnej tajemnicy
Dzieki za odpowiedz , pozdro .
P.S co o tym myslisz (tym co napisalem na temat ujka) ?To fakt spredy i egzekucja na realu wrecz oszalamiajaca , takich warunkow nie mialem na zadnym demo .Po za tym odkąd mam konto w Armada M mam mały spreed na ejku i zlecenia
wchodzę jak w Ducasie czyli natychmiast
Dobrze przeczytalem i zrozumialem , to ze nie grasz na tej parze nie znaczy ze nie wiesz czegos na temat takiego rodzaju strategii .mandrejk pisze:Nie Czytasz uważnie co napisałem , obserwuję tylko trzy pary, nie gram na ujku
To ostatnie wejście chyba to samo na edku miałem, chyba nawet podobnie zamknąłem. Szkoda, że trochę nie przytrzymałem, TP na zielonej lini było. P.S. Ale się forum pozmieniało. Trzeba się teraz przyzwyczaićmandrejk pisze:Niby na lekkim plusie, ale dałem trochę ciała